Yardım TEKNOSA LAPTOP İPTALİ

Arada 20 k var 40 değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten sinir olduğum şeyde bu neden madem stok yok sabah ozaman fiyat düzenlemesine gidiliyor + bide 1 gün bekleniyor onu çözemedim.
Tüketici hakalarında satış oldu para ödendikten sonra eğer satıcı sebebsiz iade edip fiyat artırısa büyük ihtmale kabul edilemez eğer 60k verirseniz paşalar gibi gönderirler

Akakçe'de ürünün piyasası yakın zamanda 52 bin liraya düşmüş. Siz 40 bin liraya almışsınız ve iptal edilmiş. Aradaki %30. Güzel bir metin ile alma şansınız olur. Hem ürün stokta yok diyip hem şuan satıştaysa zaten yalan söylüyorlar.

Not: Ben yasal işlerin uzmanı değilim. Sadece potansiyel durumları açıklıyorum

Akakçe'de ürünün piyasası yakın zamanda 52 bin liraya düşmüş. Siz 40 bin liraya almışsınız ve iptal edilmiş. Aradaki %30. Güzel bir metin ile alma şansınız olur. Hem ürün stokta yok diyip hem şuan satıştaysa zaten yalan söylüyorlar.

Not: Ben yasal işlerin uzmanı değilim. Sadece potansiyel durumları açıklıyorum
Şuan satışta değil kaldırıldı sadece şunu diyorum aldıktan sonraki gün fiyatı degistiler indirimde gözükmüyordu zaten kendi fiyatiydi sonraki günde fiyat değişikligine gidildi ondan 1 gün sonrada iptal ettiler kaldırıldı

Madem yoktu ellerinde niye fiyatı degistiler ben bunu anlayamıyorum

Şuan satışta değil kaldırıldı sadece şunu diyorum aldıktan sonraki gün fiyatı degistiler indirimde gözükmüyordu zaten kendi fiyatiydi sonraki günde fiyat değişikligine gidildi ondan 1 gün sonrada iptal ettiler kaldırıldı
bende 3500 tl lik bir mouse ı 600tl ye sipariş verdim amazondan daha sonra red edildi bence üstüne gidilecek bir şey değil onları konrtrol edende insan herkes işinde yanlış yapabilir

ürün Şuan yayında değilse, akakçe gibi fiyat grafiği olan sitelerde ekran görüntüsü çekicen tarihte gözüksün. Onu thh ekleyeceksin. Bunları delil olarak kullanacaksın.

Maalesef yükseltilmiş üründü normal modeli 1 tb o 2tb idi bundan dolayı Akakçe de yok

Geri