Çözüldü✓ Teknosa vs Hepsiburada

Reaksiyon skoru
27
S25FE alıcam hepsiburada 33.5k, teknosa 34k evimin yanı. Öyle hemen alayim kullanayim derdim yok o yüzden 500 tl için teknosadan almaya değer mi? Teknosa oradan alınan ürüne özel hizmet, garanti, servis sağlıyor mu?

banka kampanyalarıyla birleştirirsen online daha mantıklı

S25FE alıcam hepsiburada 33.5k, teknosa 34k evimin yanı. Öyle hemen alayim kullanayim derdim yok o yüzden 500 tl için teknosadan almaya değer mi? Teknosa oradan alınan ürüne özel hizmet, garanti, servis sağlıyor mu?
Samsung öğrenci indirimiyle zam gelmediyse 32k dı en son.

Ben kargo beklememek için 500 tl fazla verip aldım

hepsiburada satıcılı değil ise kesinlikle teknosadan al, hepsiburada satıcılı ise hangisi işine geliyorsa ordan al bankacılık uygulamandan kampanya vs var ise katıl belki daha uyguna gelebilir.

hepsiburadadan al
öğrenci indirimi yapabilirsen orda 32kdır muhtemelen samsungta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1769793444160.webp

Hepinize teşekkürler beyler hepsiburada'dan sipariş verdim banka fırsatlarıyla 700 lirada puan geldi. 32.8k'ya almış oldum. Öğrenci olmadigin icin fırsatı degerlendiremedim şansıma küseyim artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,256
Üyeler
188,222
Son üye
kadir31
Geri