Lergoooon
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,873
Haqqus'u anladık dostum. ModArt ve TeknoSeyir'i bu işin içine katman çok saçma.Hiçbir zaman güvenmeyeceğimiz kanallar
1.Haqqus
2.Modart PC
3.Teknoseyir
Haqqus'u anladık dostum. ModArt ve TeknoSeyir'i bu işin içine katman çok saçma.Hiçbir zaman güvenmeyeceğimiz kanallar
1.Haqqus
2.Modart PC
3.Teknoseyir
yahuBen burada sadece güç kaynağı ile ilgili yapılan eleştiriye cevap verdim. Ayrıca sistemdeki işlemci+anakart ikilisi sadece 3500 lira civarı bir şey yapıyor. Fiyatı da aşırı uçuk değil. Sonuçta İtopya, ne bekliyorsunuz ki?
yahu
o fiyata
neredeyse sıvı soğutuculu
toplanıyor
bakın isterseniz
ATLAS-M3670XT/AMD Ryzen 5 3600XT/MSI Radeon RX 5700 XT MECH 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
ATLAS-M3670XT/AMD Ryzen 5 3600XT/MSI Radeon RX 5700 XT MECH 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ATLAS-M3670XT ITOPYA'da.www.itopya.com
O fiyata toplanan sistemi eleştirmek ayrı bir kanalı eleştirmek ayrı sadece bir sistemden dolayı ModArt ve Teknoseyir'in güvenilmez olduğunu iddia etmen çok saçma.Hiçbir zaman güvenmeyeceğimiz kanallar
1.Haqqus
2.Modart PC
3.Teknoseyir
güvenilmez demiyorumO fiyata toplanan sistemi eleştirmek ayrı bir kanalı eleştirmek ayrı sadece bir sistemden dolayı teknoseyir gibi bir kanalın güvenilmez olduğunu iddia etmen çok saçma.
modart rampage psulu sistemleri de varHaqqus'u anladık dostum. ModArt ve Teknoseyir'i bu işin içine katman çok saçma.
ben güvenilmez demiyorumO fiyata toplanan sistemi eleştirmek ayrı bir kanalı eleştirmek ayrı sadece bir sistemden dolayı ModArt ve Teknoseyir'in güvenilmez olduğunu iddia etmen çok saçma.
Doğrudur, ben toplanamaz demedim. Ancak herkesin ihtiyacı farklı. Farkındaysanız Murat Gamsız "Bu sistemi video ve yazı işleri için topladık. Gpu kullanan edit programlarında Nvidia'nın büyük bir üstünlüğü var. Bu yüzden bunu tercih ettik." diyor. Ayrıca verdiğiniz sistemdeki MSI Mech modeli giriş seviye bir kart iken ROG Strix'in kalitesini tartışmayalım isterseniz.yahu
o fiyata
neredeyse sıvı soğutuculu
toplanıyor
bakın isterseniz
ATLAS-M3670XT/AMD Ryzen 5 3600XT/MSI Radeon RX 5700 XT MECH 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
ATLAS-M3670XT/AMD Ryzen 5 3600XT/MSI Radeon RX 5700 XT MECH 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ATLAS-M3670XT ITOPYA'da.www.itopya.com
Bilgisayar toplayan kanallarının kalitesini ve güvenilirliğini kullandığı Güç Kaynağına göre belirlemek nedir?modart rampage psulu sistemleri de var
teknoseyir konusunda haklısınız @Lergoooon @Köl Tigin @Kazım Soy
ama hocam bir psu patladğında sadece psu gitmez tüm parçalar tümden giderDoğrudur, ben toplanamaz demedim. Ancak herkesin ihtiyacı farklı. Farkındaysanız Murat Gamsız "Bu sistemi video ve yazı işleri için topladık. Gpu kullanan edit programlarında Nvidia'nın büyük bir üstünlüğü var. Bu yüzden bunu tercih ettik." diyor. Ayrıca verdiğiniz sistemdeki MSI Mech modeli giriş seviye bir kart iken ROG Strix'in kalitesini tartışmayalım isterseniz.
Kısacası, daha uygun fiyata çok daha iyi bilgisayarlar tabii ki toplanır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgisayar toplayan kanallarının kalitesini ve güvenilirliğini kullandığı Güç Kaynağına göre belirlemek nedir?O zaman Donanım Arşivi de güvenilmez.
![]()
Benim görüşüm böyle sistemi beğenmedimDoğrudur, ben toplanamaz demedim. Ancak herkesin ihtiyacı farklı. Farkındaysanız Murat Gamsız "Bu sistemi video ve yazı işleri için topladık. Gpu kullanan edit programlarında Nvidia'nın büyük bir üstünlüğü var. Bu yüzden bunu tercih ettik." diyor. Ayrıca verdiğiniz sistemdeki MSI Mech modeli giriş seviye bir kart iken ROG Strix'in kalitesini tartışmayalım isterseniz.
Kısacası, daha uygun fiyata çok daha iyi bilgisayarlar tabii ki toplanır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgisayar toplayan kanallarının kalitesini ve güvenilirliğini kullandığı Güç Kaynağına göre belirlemek nedir?O zaman Donanım Arşivi de güvenilmez.
![]()
Hoopp orada duralım benim Power Boost ile sistem toplamam 2017 orada bir dur bakalım. O kasayı da topladığımda TR'de F/P ürün yoktu onu da aç bak, ve kitleminden de oooo süper sistem dedikleri sistemler zaten o zaman piyasanın en iyileri olur. Donanım Arşivi her zaman fiyatına göre piyasanın en ürünlerini kullanır.Ben de şu duruma anlam veremedim bir türlü. Abdullah Hacıgül PowerBoost ve Gamepower güç kaynaklı kasalar toplayınca "Oooo abi, süper sistem, harika!" başkaları toplayınca "Berbat, c4, almayın!".
İlginç.
Haklısınız da, bu Güç Kaynaklarının patladığını kim söyledi?ama hocam bir PSU patladğında sadece PSU gitmez tüm parçalar tümden gider