Neler Yeni

TeknoSeyir Sistem :(

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,796
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Ben burada sadece güç kaynağı ile ilgili yapılan eleştiriye cevap verdim. Ayrıca sistemdeki işlemci+anakart ikilisi sadece 3500 lira civarı bir şey yapıyor. Fiyatı da aşırı uçuk değil. Sonuçta İtopya, ne bekliyorsunuz ki?
yahu
o fiyata
neredeyse sıvı soğutuculu
toplanıyor
bakın isterseniz

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,796
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yahu
o fiyata
toplanıyor
bakın isterseniz
Hiçbir zaman güvenmeyeceğimiz kanallar
1.Haqqus
2.Modart PC
3.Teknoseyir
O fiyata toplanan sistemi eleştirmek ayrı bir kanalı eleştirmek ayrı sadece bir sistemden dolayı ModArt ve Teknoseyir'in güvenilmez olduğunu iddia etmen çok saçma.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,796
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
O fiyata toplanan sistemi eleştirmek ayrı bir kanalı eleştirmek ayrı sadece bir sistemden dolayı teknoseyir gibi bir kanalın güvenilmez olduğunu iddia etmen çok saçma.
güvenilmez demiyorum
sadece topladıkları sistem baya pahalı
ve zaten kanaldaki çoğu videolarına bişi demiyorum bu videoya diyorum sadece

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,796
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
O fiyata toplanan sistemi eleştirmek ayrı bir kanalı eleştirmek ayrı sadece bir sistemden dolayı ModArt ve Teknoseyir'in güvenilmez olduğunu iddia etmen çok saçma.
ben güvenilmez demiyorum
ne anlıyorsunuz ama topladıkları sisteme laf ettim ve
o fiyatlara çok daha iyisi toplanabilirken
ve zaten kanallarına bişi demiyorum

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
yahu
o fiyata
toplanıyor
bakın isterseniz
Doğrudur, ben toplanamaz demedim. Ancak herkesin ihtiyacı farklı. Farkındaysanız Murat Gamsız "Bu sistemi video ve yazı işleri için topladık. Gpu kullanan edit programlarında Nvidia'nın büyük bir üstünlüğü var. Bu yüzden bunu tercih ettik." diyor. Ayrıca verdiğiniz sistemdeki MSI Mech modeli giriş seviye bir kart iken ROG Strix'in kalitesini tartışmayalım isterseniz. :)

Kısacası, daha uygun fiyata çok daha iyi bilgisayarlar tabii ki toplanır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

modart rampage psulu sistemleri de var
teknoseyir konusunda haklısınız @Lergoooon @Köl Tigin @Kazım Soy
Bilgisayar toplayan kanallarının kalitesini ve güvenilirliğini kullandığı Güç Kaynağına göre belirlemek nedir? :) O zaman Donanım Arşivi de güvenilmez. :)

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Doğrudur, ben toplanamaz demedim. Ancak herkesin ihtiyacı farklı. Farkındaysanız Murat Gamsız "Bu sistemi video ve yazı işleri için topladık. Gpu kullanan edit programlarında Nvidia'nın büyük bir üstünlüğü var. Bu yüzden bunu tercih ettik." diyor. Ayrıca verdiğiniz sistemdeki MSI Mech modeli giriş seviye bir kart iken ROG Strix'in kalitesini tartışmayalım isterseniz. :)

Bilgisayar toplayan kanallarının kalitesini ve güvenilirliğini kullandığı Güç Kaynağına göre belirlemek nedir? :) O zaman Donanım Arşivi de güvenilmez. :)
ama hocam bir psu patladğında sadece psu gitmez tüm parçalar tümden gider

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,796
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu

Benim görüşüm böyle sistemi beğenmedim
size göre farklı olabilir tabii ki
siz olsaydınız alırmıydınınız
VE Boşa DOLARKATİLİ V Serisi yapılmadı bu forumda
Ürün Teker Teker Toplansa karı vardır zaten (şapkalı a )
sistemin pahalılığı ve corsair vb. psu kullanılmamasından dolayı eleştirdim (kimseye hakarettede bulunmadım)

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ben de şu duruma anlam veremedim bir türlü. Abdullah Hacıgül PowerBoost ve Gamepower güç kaynaklı kasalar toplayınca "Oooo abi, süper sistem, harika!" başkaları toplayınca "Berbat, c4, almayın!".

İlginç.
Hoopp orada duralım benim Power Boost ile sistem toplamam 2017 orada bir dur bakalım. O kasayı da topladığımda TR'de F/P ürün yoktu onu da aç bak, ve kitleminden de oooo süper sistem dedikleri sistemler zaten o zaman piyasanın en iyileri olur. Donanım Arşivi her zaman fiyatına göre piyasanın en ürünlerini kullanır.

1- Kimse işi bulandırmasın F/P marka ürünlerin piaysaya gelmesiyle 2017'de Power Boost sistemlere son verdik.
2- Donanım Arşivi her zaman fiyatına göre en iyisini çıkarttı. Son iki yıldır çıkarttığım sistemler ise hep marka
3- Satış rekorları kırması 2 günde 1000 adet sistem satılması bunun kanıtıdır.

Hadi çıkıp biri desin ki "Abdullah sen fiyatına göre kötü sistem topladın" kimse diyemez çünkü alnım ak her zaman fiyatına göre izleyen kitleme en ama en iyisini sundum. Ama görüyorum ki salaklık ben de kıymet verdikce kıymetimiz düştü. Görün herkes Power Boost, Gamepower sistem topluyor ama eleştirilen kişi Corsair ile sistem toplayan Donanım Arşivi. Yazık emeklerime yazık insan aklı böyle hemen unutuyor.

Son düzenleme:

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
ama hocam bir PSU patladğında sadece PSU gitmez tüm parçalar tümden gider
Haklısınız da, bu Güç Kaynaklarının patladığını kim söyledi?

Dediğim gibi, o zaman "Donanım Arşivi kalitesiz ve güvenilmez" demeniz lazım. Bunu diyebiliyor musunuz? Diyemiyorsanız ortada büyük bir haksızlık var demektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,608
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom