Neler Yeni

TeknoSeyir Sistem :(

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Haklısınız da, bu Güç Kaynaklarının patladığını kim söyledi?

Dediğim gibi, o zaman "Donanım Arşivi kalitesiz ve güvenilmez" demeniz lazım. Bunu diyebiliyor musunuz? Diyemiyorsanız ortada büyük bir haksızlık var demektir.
rampage,gamepower,gameboost,dark,platoon vb. psuları hiç kimse önermiyor ve kullanıcıları şikayetçi ve abdullah abi de böyle markaları önermez

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Hoopp orada duralım benim Power Boos tile sistem toplamam 2017 orada bir dur bakalım. O kasayı da topladığımda TR'de F/P ürün yoktu onu da aç bak, ve kitleminden de oooo süper sistem dedikleri sistemler zaten o zaman piyasanın en iyileri olur. Donanım Arşivi her zaman fiyatına göre piyasanın en ürünlerini kullanır.

1- Kimse işi bulandırmasın F/P marka ürünlerin piaysaya gelmesiyle 2017'de Power Boost sistemlere son verdik.
2- Donanım Arşivi her zaman fiyatına göre en iyisini çıkarttı. Son iki yıldır çıkarttığım sistemler ise hep marka
3- Satış rekorları kırması 2 günde 1000 adet sistem satılması bunun kanıtıdır.
Şöyle yazılan birçok şeyi yanlış anlamana, hemen parlamana, böyle fevri cevaplar vermene de bayılıyorum. :)

Dikkatli okursan burada sana bir eleştiri yok. Öncelikle iyi okumanı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

rampage,gamepower,gameboost,dark,platoon vb. psuları hiç kimse önermiyor ve kullanıcıları şikayetçi
Peki bu güç kaynakları ile neden burada bir sürü sistem toplandı?

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
[/QUOTE]
örnek gösterir misiniz?

Şöyle yazılan birçok şeyi yanlış anlamana, hemen parlamana, böyle fevri cevaplar vermene de bayılıyorum. :)

örnek gösterirmisiniz?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,261
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Burada atlanan nokta şu; bu C4, bu patlıyor tarzı ifadeler zaten 2017 yılında çıktı :)

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

Kardeşim cümlen gayet açık parladığım da yok haklı bir sesleniş bu ben sistem toplarken izleyenlerime sürekli danışırım "ne istiyorsunuz" diye hatta bu forumda bile daha geçen haftalarda konu açtım. Benim kitlem bilgilidir kimseyi de yalan yanlış alkışlamaz

Kusura bakmayın buyrun 2020 yılında Power Boost sistem ve Gamepower sistem toplayanları linçleyin o zaman. Ben F/P ürün yok diye 2017 yılında kullandım diye beni halen linçliyorsunuz adamlar 2021'e giricez tonla F/P marka varken bu markaları kullanıyor buyrun arkadaşlar samimi olun biraz.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,796
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Söylemiyim söylemiyim diyorum 2 aydır sistem yapmakla uğraşıyorum. Neden yapamıyorum? marka dediğimiz büyük markalardan 2 aydır indirim kopartmak için bir tarafımı yırtıyorum evet başarıcam yine mükemmel bir Kalite Fiyat Performans sistem oluşturacağım. Peki değer mi? 1 ay sonra unutur anlamsızca linçlemeye devam edersiniz peki neden? sırf birileri birilerine taraftar diye...

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Modart PC ne alaka ?
Mod Art PC sistem konusunda biraz kötü bence. Kanalı genel olarak beğeniyorum fakat 4000 tl'ye 1650'li Rampage PSU'lu sistemler yapıyor.
Kaliteli güç kaynaklarıyla topladığı sistemler de var ama bunlar çoğunlukta gibi.

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
MODART güvenilmez mi? Ben kaçar.
rampage psulu sistemleri var
çekilişlerde millete rampage psulu pc veriyor
güvenilmez dedim yani psuları yanlış seçiyor, bazı videolarında vatan bilgisayar'ın sistemlerini öneriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,608
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom