Neler Yeni

Telefon Bataryasını Tablete Taksam Sorun Olur mu ?

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
812
İsim
Ahmet
Arkadaşlar tabletimin bataryasının ömrü tamamen bitti bir kaç saniye sonra kapanıyor. Sadece prize ve powerbak bağlı çalışıyor. Şimdi yeni batarya almak istesem çok pahalı eski bir telefon bataryam var yine telefonumu bir kaç saat ayakta tutacak kadar ömrü olan ben bunu tabletimin bataryasını çıkarıp yerine lehimlesem sorun olur mu? başka bir forumda gördüm birisi a101 den aldığı ucuz powerbankların piilerini söküp kendine yeni batarya yaomış aynı prensip telefon bataryası için de geçerli olur mu ki ne dersiniz teknik bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bence hiç sağlıklı bir şey değil

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,049
İsim
göksel yurtcan
Arkadaşlar tabletimin bataryasının ömrü tamamen bitti bir kaç saniye sonra kapanıyor. Sadece prize ve powerbak bağlı çalışıyor. Şimdi yeni batarya almak istesem çok pahalı eski bir telefon bataryam var yine telefonumu bir kaç saat ayakta tutacak kadar ömrü olan ben bunu tabletimin bataryasını çıkarıp yerine lehimlesem sorun olur mu? başka bir forumda gördüm birisi a101 den aldığı ucuz powerbankların piilerini söküp kendine yeni batarya yaomış aynı prensip telefon bataryası için de geçerli olur mu ki ne dersiniz teknik bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
değerleri aynı ise takılır

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur
İnternetten yeni batarya al yada v la A i uyuyosa tak

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
değerleri aynı veyaa çok yakınsa uyumlu olacaklardır.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
812
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru