Çanta içinden mi çalındı yoksa okul telefonu topladıda kutuda mı çalındıkardeşimin telefonu okulda çalınmış okul sorumluluk almıyoz diyo karakola gittik çocuk şubeye gidin diyor telefon android redmi 13c yurtiçi garanti imei si kutusu falan elimizde napmalıyız
Bir de hocalar telefonun çalınacağını bile bile böyle yapıyor saçma sapan bir sistem istemeyen insana zorla fizik kimya öğretemezsinhadi ha son senem gider ayak çalınmasın bizim ki de okul nasıl sorumluluk almıyor ya telefonları toplamıyorlar mı topluyorlar sorumluluk sınıf başkanı / yardımcısı ve okulda olmalı o nasıl iş öyle ben vermem telefonumu ki vermemek işime gelir telefon lazım oluyor hadi sınavlarda vs öğretmenin masasına koyarsın ona okay de toplamaları çok saçma geliyor bana dersi dinlemeyecek adam her türlü dinlemez telefon toplamakla bir çözüm olmaz bence
fazla saçma tahta zaten 1. nesil işlemcilerden daha yavaş internet desen derste çekmiyor diğer tahtalarda internete bağlı hatta bazı tahtalar çalışmıyor bile ya düzgün bir sistem getirseler lafım çıkmayacakta işteIMEI elinizdeyse polise verin oradan bulabilirler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de hocalar telefonun çalınacağını bile bile böyle yapıyor saçma sapan bir sistem istemeyen insana zorla fizik kimya öğretemezsin
Ya tahta yerine tv koyup kasalı pc ile çalışacak yada telefonları verecekler başka çaresi yok çocukların akıllı tahtaları hep mavi ekran kasma falan oluyormuş öyle duydumfazla saçma tahta zaten 1. nesil işlemcilerden daha yavaş internet desen derste çekmiyor diğer tahtalarda internete bağlı hatta bazı tahtalar çalışmıyor bile ya düzgün bir sistem getirseler lafım çıkmayacakta işte
ders çalışçak adam bile okulda telefona bakar çünkü okuldaki dersler ya sıkıcı ya verimsiz ya da evde video izleyip halledecek . Okumayacak adamın telefonunu almamak değil direkt okula almamak en mantıklısı dinlemeyecek adamıda derse .hadi ha son senem gider ayak çalınmasın bizim ki de okul nasıl sorumluluk almıyor ya telefonları toplamıyorlar mı topluyorlar sorumluluk sınıf başkanı / yardımcısı ve okulda olmalı o nasıl iş öyle ben vermem telefonumu ki vermemek işime gelir telefon lazım oluyor hadi sınavlarda vs öğretmenin masasına koyarsın ona okay de toplamaları çok saçma geliyor bana dersi dinlemeyecek adam her türlü dinlemez telefon toplamakla bir çözüm olmaz bence
E posta adresi sizdeyse başka bir telefondan giriş yerine bakabiliyorsun google üzerinden. Kilit falanda koyabiliyorsun. Oradan bir bakın konuma.kardeşimin telefonu okulda çalınmış okul sorumluluk almıyoz diyo karakola gittik çocuk şubeye gidin diyor telefon android redmi 13c yurtiçi garanti imei si kutusu falan elimizde napmalıyız
ilk okuldayken hoca acer laptopu vardı kendine ait projeksiyon vardı ordan tahtaya yansıtıyordu gayette güzeldi o zamanlar tahta gibi kasmazdı en azından bazende film açardı bir ara ödevimi yapmadığım için herkes film izlerken ben arkada arkaya dönük ödevimi yapıyordum o filmi hiç unutmam ama hiçte izleme şansım olmadı pixarın cars filminin uçak olanıydıYa tahta yerine tv koyup kasalı pc ile çalışacak yada telefonları verecekler başka çaresi yok çocukların akıllı tahtaları hep mavi ekran kasma falan oluyormuş öyle duydum
toplanmasına karşı değilim sadece saçma berbat bir eğitim sistemimiz var arkadaş konusunda da bir fikrim yok açıkçası yine arkadaş edinen edinir edinemeyen de zaten hal hareketlerinden belli oluyor neden edinemediği bizim sınıfta herkes herkesi sever tabii seviyesi değişir biri vardır ölümüne dost olursun biri vardır seneliktir biri vardır sadece arkadaştır takılırsın biri vardır kağıt üzerinde arkadaşım dersinders çalışçak adam bile okulda telefona bakar çünkü okuldaki dersler ya sıkıcı ya verimsiz ya da evde video izleyip halledecek . Okumayacak adamın telefonunu almamak değil direkt okula almamak en mantıklısı dinlemeyecek adamıda derse .
Ayrıca telefonlar toplanmasa bugüne kadar ki arkadaşlıklarımız olur muydu ? sanmıyorum
ek olarak babamın telefonu tırın içerisinden çalındı çalan lavuk %52lik kesimden galiba babam bir restoranttan rica edip aramış kendini adam açmış dedi ereğlinin çıkışındayım al diye bakmış babam yok yalan yanlış söylemiş çalındı gitti yani lavuk salaksa eğer sıfırlar kullanır veya direkt satar sattığı adam sıfırlar rafa koyar değilse banka hesapları var mail hesapları var neler neler varkardeşimin telefonu okulda çalınmış okul sorumluluk almıyoz diyo karakola gittik çocuk şubeye gidin diyor telefon android redmi 13c yurtiçi garanti imei si kutusu falan elimizde napmalıyız
o zaman sorumluluk okula aittir adamın çekmecesinden çalındığına göre sorumluluk ona aitmüdr yardımcısının çekmecesınden
aynen hocam çocuk şubeye gidip telefon kutusuyla beraber ifade verdi kardeşim yarın gitcem okulao zaman sorumluluk okula aittir adamın çekmecesinden çalındığına göre sorumluluk ona ait
hocam dediğim gibi sorumluluk okulda olmalı bu durumda okul sorumluluk bizde değil diyemez polis işin içine girerse sorumluluğu alırlararkadaşlar iyi doğru söylüyonuzda çözüm yerine sohbet edip sitem etmeyin burda ayrı konu açın