Telefon cebimdeyken bu ekran açılıyor

phxey41

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
258
Ekteki kisma biraktigim ekran geliyo cebimdeyken ellememe rağmen sürekli sarkim duruyo siradaki sarkiya geciyor kendi kendine ilerliyor vs. Bu ekrani nasil kapatirim açılmasın nasil acildiginida bulamadim sadece cebimdeyken geliyo

Ekler

• Screenshot_20230701-152023_One UI Home.jpg
    Screenshot_20230701-152023_One UI Home.jpg
    243.9 KB · Hit: 78
bende yaşıyorum bunu çözümü nedir

Always on display açıksa kapatın

Always on display açıksa kapatın
Kapali
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cok rahatsiz edici kendi kendine bu ekrana geliyor cebimde sarkiyi mahvediyor cozumude yok sinir bozucu

Android telefonlar öyle arada kafayı yiyebiliyor bende de eski samsung telefonlarda bazen bir yere basıp basıp duruyordu belki telefonu yeniden başlatırsan düzelir

Android telefonlar öyle arada kafayı yiyebiliyor bende de eski samsung telefonlarda bazen bir yere basıp basıp duruyordu belki telefonu yeniden başlatırsan düzelir
Sürekli oluyor yeniden baslasada kapansada

Ekteki kisma biraktigim ekran geliyo cebimdeyken ellememe rağmen sürekli sarkim duruyo siradaki sarkiya geciyor kendi kendine ilerliyor vs. Bu ekrani nasil kapatirim açılmasın nasil acildiginida bulamadim sadece cebimdeyken geliyo
hocam ayarlarda "cepte ekranı uyandırma" gibi bi şey olması lazım onu açın düzelir

Ekler

• Screenshot_20230701-161146_Settings.jpg
    Screenshot_20230701-161146_Settings.jpg
    379.4 KB · Hit: 37
çift dokunma ile ekran açma ve kaldırdığında ekran açılma ayarların varsa onları kapat hocam cepteyken bunlar yaşanmış olabilir.

Dokunma hassasiyetini kapatıp denesen
Kapattim birazda oyle sokayim cebime olcK mi bakalim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çift dokunma ile ekran açma ve kaldırdığında ekran açılma ayarların varsa onları kapat hocam cepteyken bunlar yaşanmış olabilir.
Her türlü sifre var bu ekran hep cebimdeyken açılıyor normalde nasil acildigini bulamadjm

Benim telefonda durduk yere yüz kilidini açmaya çalışıyor :D

Geri