Telefon Dolandırıcılığı

edizb

80+
Reaksiyon skoru
130
Ben superonline tarife değişikliği istiyordum ve birkaç gündür bir numara arayıp duruyordu bugün açtım ve kampanya biriminden aradığını söyledi. Güzel tarife sundu sonra tc numaramın son 2 hanesini söyleyip doğrulama amaçlı tamamını istedi. Bende verdim sonrasında doğum tarihinide verdim. En fazla ne yapabilirler?

Ben superonline tarife değişikliği istiyordum ve birkaç gündür bir numara arayıp duruyordu bugün açtım ve kampanya biriminden aradığını söyledi. Güzel tarife sundu sonra tc numaramın son 2 hanesini söyleyip doğrulama amaçlı tamamını istedi. Bende verdim sonrasında doğum tarihinide verdim. En fazla ne yapabilirler?
Adam sadece onları istediğine göre onlarla istediğini yapabiliyordur

geçmiş olsun kardeşim banka hesabın...

geçmiş olsun kardeşim şimdi sana o aldığın tarife var ya onun 2 değil 3 değil 4 değil 5 değil tam tamına 1 katını ödetecekler çok geçmiş olsun.

@JATDAV2 niye haha attın hocam superonline ile sürekli konuşuyorduk zaten ve dönüş yapacaklarını söylemişlerdi?
Post automatically merged:

geçmiş olsun kardeşim banka hesabın...

geçmiş olsun kardeşim şimdi sana o aldığın tarife var ya onun 2 değil 3 değil 4 değil 5 değil tam tamına 1 katını ödetecekler çok geçmiş olsun.
yok yani ***** gibi verdim bilgileride nasıl bu kadar denk geldi anlamadım

hiç bir şey yapamazlar zaten bu bilgiler her yerde , onun dışında zaten şirketi biz açamıyoruz onlar adına açabiliyorsa helal olsun .

Geri