Neler Yeni

Yardım telefon klavyesi kapanıyor

tuna bey

80+ Bronze
arkadaşlar sorun şu ya forumdan yada benim telefondan kaynaklı bilmiyorum ama forumdaki bu cevap kısmına mesaj yazarken sil tuşuna basınca klavye otomatik kapanıyor başka hiç bir yerde sorun yok hatta bu konu kısmında da sorun yaşamıyorum ne yapmam gerek bu sebeple forumda hiç bir şey yapamaz hale geldim bi ara düzeldi şimdi tekrar yapıyor benim telefondan kaynaklı galiba yardım ede bilirmisiniz

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
arkadaşlar sorun şu ya forumdan yada benim telefondan kaynaklı bilmiyorum ama bu cevap kısmına mesaj yazarken sil tuşuna basınca klavye otomatik kapanıyor başka hiç bir yerde sorun yok hatta bu konu kısmında da sorun yaşamıyorum ne yapmam gerek bu sebeple forumda hiç bir şey yapamaz hale geldim bi ara düzeldi şimdi tekrar yapıyor benim telefondan kaynaklı galiba yardım ede bilirmisiniz
Çark tuşuna basarsan düzeliyor sanırım.

Alperen00_

80+ Bronze
arkadaşlar sorun şu ya forumdan yada benim telefondan kaynaklı bilmiyorum ama forumdaki bu cevap kısmına mesaj yazarken sil tuşuna basınca klavye otomatik kapanıyor başka hiç bir yerde sorun yok hatta bu konu kısmında da sorun yaşamıyorum ne yapmam gerek bu sebeple forumda hiç bir şey yapamaz hale geldim bi ara düzeldi şimdi tekrar yapıyor benim telefondan kaynaklı galiba yardım ede bilirmisiniz
Çark veya ayarlar tuşuna benzeyen tuşa basarsan kapanıyor dostum

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Aaa düzeldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavyedeki seğil yazma yerindrki tuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_20200907-124515_Chrome.jpg

Bu tuş.

Top Bottom