Senior_53
80+
- Reaksiyon skoru
- 199
Hangi kategori de2020'nin başlarında yapmıştım. Uzun süre modluk yapamadığım için emektar değilim, dersler sebebiyle kendi isteğimle bıraktım.
Hangi kategori de2020'nin başlarında yapmıştım. Uzun süre modluk yapamadığım için emektar değilim, dersler sebebiyle kendi isteğimle bıraktım.
Donanım ve Bilgisayar.Hangi kategori de
Nasıl moderatör olmuştunuz? Ben de olmak istiyorum da alım yapmıyorlar bu ara.Donanım ve Bilgisayar.
Bro grbzz bırakmazNasıl moderatör olmuştunuz? Ben de olmak istiyorum da alım yapmıyorlar bu ara.
Gidip admine yani Ufuk abiye mod olmak istiyorum yazdım ve beni mod yaptı.Nasıl moderatör olmuştunuz? Ben de olmak istiyorum da alım yapmıyorlar bu ara.
Onaylanmanı bekle hemen onay vermiyorlarşükürrrrrrrr bitti dersler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende kayıt olamıyom yaaa sdn ye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kaç milyon kere denedim bikaç ay önce de denedim az önce de denedim olamıyorum
Dikkatlerini çekiyor muyum bilmem? Kaç yaşındayken başvurmuştun?Gidip admine yani Ufuk abiye mod olmak istiyorum yazdım ve beni mod yaptı.
Mod olmak için yetkililerin dikkatini çekiyor olman lazım. Beni aldıklarında zaten seni konuşuyorduk demişlerdi.
15 yaşındayken başvurdum, yaşa takılmıyorlar merak etme. Dikkatlerini çekip çekemediğini bilemem.Dikkatlerini çekiyor muyum bilmem? Kaç yaşındayken başvurmuştun?
Deneyeceğim.15 yaşındayken başvurdum, yaşa takılmıyorlar merak etme. Dikkatlerini çekip çekemediğini bilemem.