Neler Yeni

TELEFON ÖNERİSİ MAX 3K

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Dediğim gibi kılıf takınca bir anlamı kalmıyor sağlamlığın. Suya toza dayanıklılık diyor en düşüğünden almış zaten.
Sıvı soğutma bir artı ama işlemci performans veremediği için çok işe yaramayacak. Panelin kalitesizliği, yazılımın çöp olması nedeniyle ana özelliklerde kalıyor zaten poco x3. Daha fazla fanboyluk yapmaya gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yarıştırmaya gerek yok mesaj sayıma bakın.
Mesaj sayısına bakacaksak ben kazanıyorum. (DA)17.768+(SDN)6.306 =24.074
Senin ise (DA)29+(SDN)=7817. Basit bir toplama işlemi. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Çelik
Mesaj sayısına bakacaksak ben kazanıyorum. (DA)17.768+(SDN)6.306 =24.074
Senin ise (DA)29+(SDN)=7817. Basit bir toplama işlemi. :)
Yarışmaya gerek yok gördüğüm kadarıyla burada sıkı kurallar yok ve mesaj kasmak kolay gözüküyor.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Anlamadığım şey şu: Madem SDN üyesisiniz neden poco x3 ü savunuyorsunuz? Konulara bir bakın savunan kimse yok.
Moderatöre de realme 7 önerdik o da aldı memnun şuan.

Realme 7 90hz bir IPS kullanıyor, X3 de 120 HZ IPS bir panel kullanıyor. Ama ekranında sorun var. Google da ufak bir aramayla bulunabilir inanmıyorsanız. Ekranında sararma sorunu var.
Realme 7 alan memnun kalmaz demiyorum zaten, 3000 TL veriyorsun her türlü memnun kalırsın.
Ancak X3 NFC'nin daha iyi özelliklere sahip olduğunu savunuyorum. Konularda insanların Realme 7 savunması umrumda değil.
Evet Google'da arattığımda ekran sorunları karşıma çıkıyor, ancak en bakımlı ağacın bile çürük meyveleri olur.
Realme 7'yi arattığımda bu telefon hakkında da sorunlar çıkıyor. Önemli olan garantiye yollandığında düzeltilip düzeltilmediği.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Çelik
Realme 7 alan memnun kalmaz demiyorum zaten, 3000 TL veriyorsun her türlü memnun kalırsın.
Ancak X3 NFC'nin daha iyi özelliklere sahip olduğunu savunuyorum. Konularda insanların Realme 7 savunması umrumda değil.
Evet Google'da arattığımda ekran sorunları karşıma çıkıyor, ancak en bakımlı ağacın bile çürük meyveleri olur.
Realme 7'yi arattığımda bu telefon hakkında da sorunlar çıkıyor. Önemli olan garantiye yollandığında düzeltilip düzeltilmediği.
Garantiye yollayan düzeltebilmiş mi ben de bilmediğimden soruyorum?
Poco x3 e yazılım dışında bakıldığında mükemmel bir cihaz. Ama yazılımsal sorunları çok.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Yarışmaya gerek yok gördüğüm kadarıyla burada sıkı kurallar yok ve mesaj kasmak kolay gözüküyor.
Burada sıkı kurallar var, zaten daha bugün kayıt oldun, bu konu hakkında bir yorum yapman pek de uygun değil.
SDN'de moderatörlük yaptım, burada da hemen hemen aynı sıkılıkta denetim yapılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Çelik
Burada sıkı kurallar var, zaten daha bugün kayıt oldun, bu konu hakkında bir yorum yapman pek de uygun değil.
SDN'de moderatörlük yaptım, burada da hemen hemen aynı sıkılıkta denetim yapılıyor.
Kayıt olmadan önce de bakıyordum.
Bu arada memnun oldum tanıştığıma çok iyi bir tanışma olmasa da :)

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Garantiye yollayan düzeltebilmiş mi ben de bilmediğimden soruyorum?
Poco x3 e yazılım dışında bakıldığında mükemmel bir cihaz. Ama yazılımsal sorunları çok.
Araştırmadım, Xiaomi garantisi deneyimlediğim kadarıyla başarılı, düzeltmeden göndereceklerini sanmıyorum.
Ancak sıkı bir araştırma yapmak gerekiyor. Aynı şekilde Realme 7'de sorun yaşayanlar sorunlarına çözüm bulabilmiş mi?

MIUI 12'yi şu an bizzat kullanıyorum ve şarj dışında bir sorun yaşamadım.
Çevremde de Redmi Note 8, Redmi Note 8 Pro, X3 NFC, Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro kullanan kişiler var.
Onlar da aynı şekilde şarj sıkıntısından bahsediyor ancak bunun dışında bir sorun yok.

Kayıt olmadan önce de bakıyordum.
Bu arada memnun oldum tanıştığıma çok iyi bir tanışma olmasa da :)
Ben de memnun oldum. :) 😄

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Çelik
Araştırmadım, Xiaomi garantisi deneyimlediğim kadarıyla başarılı, düzeltmeden göndereceklerini sanmıyorum.
Ancak sıkı bir araştırma yapmak gerekiyor. Aynı şekilde Realme 7'de sorun yaşayanlar sorunlarına çözüm bulabilmiş mi?

MIUI 12'yi şu an bizzat kullanıyorum ve şarj dışında bir sorun yaşamadım.
Çevremde de Redmi Note 8, Redmi Note 8 Pro, X3 NFC, Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro kullanan kişiler var.
Onlar da aynı şekilde şarj sıkıntısından bahsediyor ancak bunun dışında bir sorun yok.

Ben de memnun oldum. :) 😄
Realme 7 ile ilgili bir sorun görmedim forumlarda veya başka bir yerde.
Bu ekran sorunu kronik zaten değişim de olsa aynısı olacak.

MIUI 12 kullanan RN8 cihazları çok yavaşladı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
KEREM
Instagram
https://www.instagram.com/qerokerem/
Steam
keremagballl
Twitter
qerokerem
Discord
QERRO #9749
peki ben hepsiburada veya trendyol gibi sitelerden alırsam garantiye nasıl göndereceğim ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Çelik
peki ben hepsiburada veya trendyol gibi sitelerden alırsam garantiye nasıl göndereceğim ki
İçinden garanti belgesi çıkacak zaten siz direkt garantiye göndereceksiniz. Mesela poco x3 için evofone ye veya mi store lara.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
KEREM
Instagram
https://www.instagram.com/qerokerem/
Steam
keremagballl
Twitter
qerokerem
Discord
QERRO #9749
burada mi store yok ki

sivas

sivasta yani yok

turcell, türk telekom gibi bayiilere mi götüreceğim

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Realme 7 ile ilgili bir sorun görmedim forumlarda veya başka bir yerde.
Bu ekran sorunu kronik zaten değişim de olsa aynısı olacak.

MIUI 12 kullanan RN8 cihazları çok yavaşladı.
Ufak bir göz gezdirdim, sanırım Realme'nin garanti, kasko ve müşteri hizmetleri konusunda biraz sıkıntı varmış.
Ara yüz versiyonu değişimi gerçekleştirirken yapılması gereken şeyler çok önemli.
Değişimden önce telefonu sıfırlamakta fayda var, ben o şekilde yapmıyorum ancak arkadaşımınkine o şekilde yaptım.
Redmi Note 8 kullanıyor ve kasma donma sıkıntısı yok. Ancak yine de aynı şekilde şarj sıkıntısı mevcut.
Tabi ki tek bir örnek üzerinden yürümek yeterli değil ancak dediğim gibi telefonu sıfırlamak çok önemli.

Senior_53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Senior_can
Ufak bir göz gezdirdim, sanırım Realme'nin garanti, kasko ve müşteri hizmetleri konusunda biraz sıkıntı varmış.
Ara yüz versiyonu değişimi gerçekleştirirken yapılması gereken şeyler çok önemli.
Değişimden önce telefonu sıfırlamakta fayda var, ben o şekilde yapmıyorum ancak arkadaşımınkine o şekilde yaptım.
Redmi Note 8 kullanıyor ve kasma donma sıkıntısı yok. Ancak yine de aynı şekilde şarj sıkıntısı mevcut.
Tabi ki tek bir örnek üzerinden yürümek yeterli değil ancak dediğim gibi telefonu sıfırlamak çok önemli.
Sdn de ki adınız ne? 🙂

Top Bottom