Neler Yeni

TELEFON ÖNERİSİ MAX 3K

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Çelik
Hiç fanboyu değilim. :)
İzlediğim karşılaştırma testlerine göre iki telefonun da işlemci performansları eşit.
Biraz önce 12nm işlemcisi kötü diyordunuz?
Batarya da eşit kamerada Realme 7 önde.

Bergee

80+ Silver
Yazılımı kötü cihazın IPX3 ve IPX5 sertifikası olsa ne olmasa ne.
Nokia 3310 da çok sağlam.
Yazılımı kötü. Redmi note 8 mesela geçen sene çıktı. Yeni güncellemeyle şuanda kasıyor telefon. Poco x3 de seneye aynı durumda olacak.
Realme hep aynı stabilitede çalışacak ama Poco x3 her güncellemede daha kötü hale gelecek.
Kardeşim hangi telefonu alırsan al her sene öyle böyle kasacak :) Telefonlardaki ticaret kafasını bilemeyecek kadar cahil olmayı acilen bırakmalısınız. Adam sen 3 sene 4 sene kullan diye telefon çıkaracak değil ya çıkarsa bile her sene kastırmak için güncelleme gönderiyor :) Bu da senin elinde android dilediğin root rom işleri yaparsın ve rahatına bakarsın. Xiaomi Redmi Note 8 Pro kullanıyorum ve MIUI 12 geldiğinde batarya anlamında olsa stabilite anlamında olsun zayıflamıştı. Ne yaptım? Direk greenshan adlı bir yazılımcının editlediği MIUI 12 versiyonuna geçtiğim ne bir reklam ne bir kasma donma hiçbir şey yaşamıyorum :) Realme diyorsunuz ama realme'de böyle bir fırsatta yok? Xiaomiye 20 tane rom çıkıyorsa Realme'ye 1 2 zar zor :D Kastığı zaman ne yapacağım realme de?

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Çelik
Kardeşim hangi telefonu alırsan al her sene öyle böyle kasacak :) Telefonlardaki ticaret kafasını bilemeyecek kadar cahil olmayı acilen bırakmalısınız. Adam sen 3 sene 4 sene kullan diye telefon çıkaracak değil ya çıkarsa bile her sene kastırmak için güncelleme gönderiyor :) Bu da senin elinde android dilediğin root rom işleri yaparsın ve rahatına bakarsın. Xiaomi Redmi Note 8 Pro kullanıyorum ve MIUI 12 geldiğinde batarya anlamında olsa stabilite anlamında olsun zayıflamıştı. Ne yaptım? Direk greenshan adlı bir yazılımcının editlediği MIUI 12 versiyonuna geçtiğim ne bir reklam ne bir kasma donma hiçbir şey yaşamıyorum :) Realme diyorsunuz ama realme'de böyle bir fırsatta yok? Xiaomiye 20 tane rom çıkıyorsa Realme'ye 1 2 zar zor :D Kastığı zaman ne yapacağım realme de?
Yeni bir Xiaomi fanboyu geldi hoş geldiniz. Bana cahil diyorsunuz ama sizin hiç bilginiz olmaması da ayrı bir ironi. "Direkt olacak"
ROMlar neden çıkıyor? Yazılım kötü ondan. Realmenin kendi yazılımı yeterli olduğu için ROMa gerek bile yok.
Realme markası bu olaylara öyle yaklaşmıyor. 2 sene güncelleme veriyor ama telefonu pert etmiyor en azından.
Redmi note 8 pro güncellenmiş halde şuan kullanılmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Tony Stark = @Umut Çelik (sdn)
Doğrumu Tony
Hayır. Siz kimsiniz?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Biraz önce 12nm işlemcisi kötü diyordunuz?
Batarya da eşit kamerada Realme 7 önde.
İşlemcisi kötü demiyorum, hatta bir tık daha güçlü ancak 12 nm olması sebebiyle hem daha fazla şarj yer hem de ısınır.
Kamerada da hemen hemen eşitler. Karşılaştırmalara baktım, bazen Realme 7 daha iyi gözüküyor bazen de X3 NFC.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Çelik
İşlemcisi kötü demiyorum, hatta bir tık daha güçlü ancak 12 nm olması sebebiyle hem daha fazla şarj yer hem de ısınır.
Kamerada da hemen hemen eşitler. Karşılaştırmalara baktım, bazen Realme 7 daha iyi gözüküyor bazen de X3 NFC.
Ama işte yazılımı iyi olunca buradaki açık kapanıyor.

Top Bottom