KEDİ/KEDİ 339
80+
- Reaksiyon skoru
- 77
Galaxy A51Telefon önerisi istiyorum maksimum 3000₺ oyun ve şarj odaklı
Galaxy A51Telefon önerisi istiyorum maksimum 3000₺ oyun ve şarj odaklı
Tamam işte ben de o yüzden ikisi de alınmaz dedim. MIUI gibi çöp bir arayüze para vermek nerede Realme UI gibi bir yazılıma para vermek var.Redmi Note 9 Pro da MIUI arayüzünü kullanıyor POCO X3 NFC'de MIUI arayüzünü kullanıyor.
Yazılım kısmında hemen hemen hiç bir farkları yok. Çevremde bu telefonu kullanan çok fazla kişi var ve böyle bir sorun duymadım.
Realme 7 var .oppo a 93 5g çıkacakmış o nasıl
![]()
Oppo A93 5G, Yüksek Fiyat/Performans Düzeyiyle Tanıtıldı! | Donanim Arşivi
Akıllı telefon dünyasının yükselen yıldızlarından Oppo, giriş seviyesindeki yeni akıllı telefonunu resmi olarak duyurdu. Oppo A93, giriş seviyesinde 5Gdonanimarsivi.com
Alınmaz.Galaxy A51
donanimarsivi.com
Mİ 10 LİTE'mı Poco mu ? sizce hocamXiaomi Poco X3 NFC o bütçede alınabilecek en iyi cihazdır.
Realme'nin de eksi yönleri var Xiaomi'nin de. Bahsi geçen bütçe 10.000 TL değil, 3000 TL.Tamam işte ben de o yüzden ikisi de alınmaz dedim. MIUI gibi çöp bir arayüze para vermek nerede Realme UI gibi bir yazılıma para vermek var.
Bu forumda telefonlar hakkında çok bilgisi olan yok galiba. Öncelikle merhaba ben başka bir forumdan buraya üye oldum orada 8000 civarı mesajım vardı.
Xiaomi arayüzü sıkıntılı. Hatta bu yüzden Mi10t ile M51 in fotoğraf performansı aynı.
Boşta beklerken batarya süresi fazla, performans kötü ve kasma donmalar yaşanıyor. Bu nedenle MIUI'a para verilmez.
Alınabilir ama gelirse ve fiyatına da bağlı.peki bu![]()
Oppo A53 5G, Uygun Fiyatıyla Resmi Olarak Tanıtıldı! | Donanim Arşivi
Oppo, bugün Çin'de düzenlediği sanal etkinlikte yeni giriş-orta seviye telefonu olan A53 5G'yi resmi olarak duyurdu. Oppo A53 5G, bütçe telefonuna 5G desteğidonanimarsivi.com
Hiçbiri bence.Mİ 10 LİTE'mı Poco mu ? sizce hocam
sizin tercih nedirAlınabilir ama gelirse ve fiyatına da bağlı.
Hiçbiri bence.
İçinde isterse 865 olsun yazılımı kötü olduktan sonra o telefon çöptür.Realme'nin de eksi yönleri var Xiaomi'nin de. Bahsi geçen bütçe 10.000 TL değil, 3000 TL.
Merak etme benim de yazdığım mesajlar sadece bu kadar değil, bir çok foruma üyeyim.
MIUI arayüzünün bir sıkıntısını görmedim. Şimdiye kadar MIUI 10-11-12 kullandım, 12,5 için de ön başvurum var.
Realme 7 G95 işlemciye sahip, 12 nm üretim teknolojisi mevcut. Dolayısıyla batarya kısmında çok daha kötüdür.
Sıcaklık kısmında da aynı şekilde POCO X3 NFC veya Redmi Note 9 Pro'ya göre daha geride bir telefon.
Kötü demiyorum, ancak genel anlamda Poco X3 NFC'nin gerisinde kalıyor.
Evet Realme 7'nin de daha iyi olduğu kısımlar var ancak genele baktığımızda X3 NFC önde kalıyor.
Realme 7 derim. Benim geldiğim foruma da bir konu açın orada da görürsünüz realme 7 derler.sizin tercih nedir
aralarında hiç fark yok neredyseM51 işlemci kısmında daha önde değil. M51'de SnapDragon 730G kullanılırken Poco X3 NFC'de 732G kullanılıyor.
Evet anlaşılabilir bir fark yok. Günlük kullanımda anlaşılmaz.aralarında hiç fark yok neredyse