Tamam işte ben de o yüzden ikisi de alınmaz dedim. MIUI gibi çöp bir arayüze para vermek nerede Realme UI gibi bir yazılıma para vermek var.
Bu forumda telefonlar hakkında çok bilgisi olan yok galiba. Öncelikle merhaba ben başka bir forumdan buraya üye oldum orada 8000 civarı mesajım vardı.
Xiaomi arayüzü sıkıntılı. Hatta bu yüzden Mi10t ile M51 in fotoğraf performansı aynı.
Boşta beklerken batarya süresi fazla, performans kötü ve kasma donmalar yaşanıyor. Bu nedenle MIUI'a para verilmez.
Realme'nin de eksi yönleri var Xiaomi'nin de. Bahsi geçen bütçe 10.000 TL değil, 3000 TL.
Merak etme benim de yazdığım mesajlar sadece bu kadar değil, bir çok foruma üyeyim.
MIUI arayüzünün bir sıkıntısını görmedim. Şimdiye kadar MIUI 10-11-12 kullandım, 12,5 için de ön başvurum var.
Realme 7 G95 işlemciye sahip, 12 nm üretim teknolojisi mevcut. Dolayısıyla batarya kısmında çok daha kötüdür.
Sıcaklık kısmında da aynı şekilde POCO X3 NFC veya Redmi Note 9 Pro'ya göre daha geride bir telefon.
Kötü demiyorum, ancak
genel anlamda Poco X3 NFC'nin gerisinde kalıyor.
Evet Realme 7'nin de daha iyi olduğu kısımlar var ancak genele baktığımızda X3 NFC önde kalıyor.