Neler Yeni

TELEFON ÖNERİSİ MAX 3K

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Çelik
Redmi Note 9 Pro da MIUI arayüzünü kullanıyor POCO X3 NFC'de MIUI arayüzünü kullanıyor.
Yazılım kısmında hemen hemen hiç bir farkları yok. Çevremde bu telefonu kullanan çok fazla kişi var ve böyle bir sorun duymadım.
Tamam işte ben de o yüzden ikisi de alınmaz dedim. MIUI gibi çöp bir arayüze para vermek nerede Realme UI gibi bir yazılıma para vermek var.

Bu forumda telefonlar hakkında çok bilgisi olan yok galiba. Öncelikle merhaba ben başka bir forumdan buraya üye oldum orada 8000 civarı mesajım vardı.
Xiaomi arayüzü sıkıntılı. Hatta bu yüzden Mi10t ile M51 in fotoğraf performansı aynı.
Boşta beklerken batarya süresi fazla, performans kötü ve kasma donmalar yaşanıyor. Bu nedenle MIUI'a para verilmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

oppo a 93 5g çıkacakmış o nasıl
Realme 7 var .
Alınmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
KEREM
Instagram
https://www.instagram.com/qerokerem/
Steam
keremagballl
Twitter
qerokerem
Discord
QERRO #9749

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,088
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Tamam işte ben de o yüzden ikisi de alınmaz dedim. MIUI gibi çöp bir arayüze para vermek nerede Realme UI gibi bir yazılıma para vermek var.

Bu forumda telefonlar hakkında çok bilgisi olan yok galiba. Öncelikle merhaba ben başka bir forumdan buraya üye oldum orada 8000 civarı mesajım vardı.
Xiaomi arayüzü sıkıntılı. Hatta bu yüzden Mi10t ile M51 in fotoğraf performansı aynı.
Boşta beklerken batarya süresi fazla, performans kötü ve kasma donmalar yaşanıyor. Bu nedenle MIUI'a para verilmez.
Realme'nin de eksi yönleri var Xiaomi'nin de. Bahsi geçen bütçe 10.000 TL değil, 3000 TL.
Merak etme benim de yazdığım mesajlar sadece bu kadar değil, bir çok foruma üyeyim.
MIUI arayüzünün bir sıkıntısını görmedim. Şimdiye kadar MIUI 10-11-12 kullandım, 12,5 için de ön başvurum var.
Realme 7 G95 işlemciye sahip, 12 nm üretim teknolojisi mevcut. Dolayısıyla batarya kısmında çok daha kötüdür.
Sıcaklık kısmında da aynı şekilde POCO X3 NFC veya Redmi Note 9 Pro'ya göre daha geride bir telefon.
Kötü demiyorum, ancak genel anlamda Poco X3 NFC'nin gerisinde kalıyor.
Evet Realme 7'nin de daha iyi olduğu kısımlar var ancak genele baktığımızda X3 NFC önde kalıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Çelik
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Çelik
Realme'nin de eksi yönleri var Xiaomi'nin de. Bahsi geçen bütçe 10.000 TL değil, 3000 TL.
Merak etme benim de yazdığım mesajlar sadece bu kadar değil, bir çok foruma üyeyim.
MIUI arayüzünün bir sıkıntısını görmedim. Şimdiye kadar MIUI 10-11-12 kullandım, 12,5 için de ön başvurum var.
Realme 7 G95 işlemciye sahip, 12 nm üretim teknolojisi mevcut. Dolayısıyla batarya kısmında çok daha kötüdür.
Sıcaklık kısmında da aynı şekilde POCO X3 NFC veya Redmi Note 9 Pro'ya göre daha geride bir telefon.
Kötü demiyorum, ancak genel anlamda Poco X3 NFC'nin gerisinde kalıyor.
Evet Realme 7'nin de daha iyi olduğu kısımlar var ancak genele baktığımızda X3 NFC önde kalıyor.
İçinde isterse 865 olsun yazılımı kötü olduktan sonra o telefon çöptür.
Realme yazılımı iyi olduğu için bataryaları aynı ve performansları da yakın.

Top Bottom