Telefon Önerisi Uzun kullanım

Reaksiyon skoru
249
30-50 bin tl arası telefon önerisi istiyorum.
Çok oyun oynama gibi bir derdim yok.Öğrenciyim ve çalışıyorum bu yüzden batarya süresi uzun,ekran teknolojisi güzel,ses kalitesi iyi,kamera vesaire tarzıda sağlam bir telefon arıyorum.Aklımda s25+ var ama bir telefona o kadar para verilir mi bilemiyorum.Uzunda götürsün istiyorum önerilere açığım

30-50 bin tl arası telefon önerisi istiyorum.
Çok oyun oynama gibi bir derdim yok.Öğrenciyim ve çalışıyorum bu yüzden batarya süresi uzun,ekran teknolojisi güzel,ses kalitesi iyi,kamera vesaire tarzıda sağlam bir telefon arıyorum.Aklımda s25+ var ama bir telefona o kadar para verilir mi bilemiyorum.Uzunda götürsün istiyorum önerilere açığım
Açık konuşayım bende 40-50k lık bir telefon arıyordum ama oyunla vs zaten işim yok sadece kamera iş amaçlı lazım oluyor ne alsam diyordum gittim s24fe aldım emin ol performans beklentin çok yüksek değilse gayet kamera vs olarak tatmin ediyor,seside yüksek. Bende bi telefona o kadar vermek istemedim gayet memnunum şu an.

Yurtdışı olarak almak istiyorsan 30K bandında server kayıtlı Xiaomi 14 Ultra bulabilirsin. 40-45K bandındada 15 Ultra var fakat aradaki para farkına karşı değmez. Her ne kadar samsung sevsem bile ürünleri artık fazla pahalı olmaya başladı ve yurtdışı samsung cihazlara imei atılmıyor. İlla Türkiye cihazı alacaksanda S25+ ideal gibi fakat 5K ekleyip S24U almakta var

Yurtdışı olarak almak istiyorsan 30K bandında server kayıtlı Xiaomi 14 Ultra bulabilirsin. 40-45K bandındada 15 Ultra var fakat aradaki para farkına karşı değmez. Her ne kadar samsung sevsem bile ürünleri artık fazla pahalı olmaya başladı ve yurtdışı samsung cihazlara imei atılmıyor. İlla Türkiye cihazı alacaksanda S25+ ideal gibi fakat 5K ekleyip S24U almakta var
S24 u nun ne gibi avantajları var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açık konuşayım bende 40-50k lık bir telefon arıyordum ama oyunla vs zaten işim yok sadece kamera iş amaçlı lazım oluyor ne alsam diyordum gittim s24fe aldım emin ol performans beklentin çok yüksek değilse gayet kamera vs olarak tatmin ediyor,seside yüksek. Bende bi telefona o kadar vermek istemedim gayet memnunum şu an.
İşlemcisinden dolayı uzun zaman götürür mü emin olamadım

Kamera benim için önemlidir mesela zamanında S23 kullanıp neden Ultra almadım diye düşünüyordum. S25 serisi ile S24 serisi arasında devasa fark yok fakat az daha ekleyip Ultra almak varken neden Plus kullanayım

S24 u nun ne gibi avantajları var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemcisinden dolayı uzun zaman götürür mü emin olamadım
Yani gördüğüm kadarı ile zaten günlük kullanım için istiyorsun gayet yeterli gelir. Tabii diyorsan 50k vermek istiyorum sen bilirsin ben öneride bulundumç

S25+ en iyi seçenek olacaktır

Telefonu sipariş verdim hocam teşekkürler.Umarım pişman olmayız🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,204
Üyeler
183,396
Son üye
eness3556
Geri