Öneri Telefon Önerisi

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,658
Babama (ve belki yanında kendime :D) telefon alacağız. Şöyle 1000-1500 TL civarlarında bakıyoruz. Babam için sosyal medya hızlı ve sorunsuz akıcı olsun , bataryası çok olsun. Bana da daha çok performans ve batarya iyi olsun isterim. (telefondan çok oyun oynamam belki dışarı çıkarsam pubg mobil oynarım çünkü tabletimden oynayabiliyorum her oyunu). Önerilerinizi beklerim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

up
Babama (ve belki yanında kendime :D) telefon alacağız. Şöyle 1000-1500 TL civarlarında bakıyoruz. Babam için sosyal medya hızlı ve sorunsuz akıcı olsun , bataryası çok olsun. Bana da daha çok performans ve batarya iyi olsun isterim. (telefondan çok oyun oynamam belki dışarı çıkarsam PUBG mobil oynarım çünkü tabletimden oynayabiliyorum her oyunu). Önerilerinizi beklerim.

Babama (ve belki yanında kendime :D) telefon alacağız. Şöyle 1000-1500 TL civarlarında bakıyoruz. Babam için sosyal medya hızlı ve sorunsuz akıcı olsun , bataryası çok olsun. Bana da daha çok performans ve batarya iyi olsun isterim. (telefondan çok oyun oynamam belki dışarı çıkarsam PUBG mobil oynarım çünkü tabletimden oynayabiliyorum her oyunu). Önerilerinizi beklerim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

up
İkinci el mi? Sıfır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,640
Üyeler
197,518
Son üye
krecep