şarz soketinin içinde toz birikmiştir, iğneyle onları temizle (fazla sokete temas etmeden) sonra güçlü bir şekilde sokete üfleMerhaba a3 2017 telefonum var son zamanlarda çok nadir şarj alıyor mesala kablolu evirip çevirince şarj alıyor bazen şarj cihazım bozuk değil buna eminim bu sorunu nasıl çözebilirim?
Hocam bite cihazın batarya sağlığı kötü bataryayı nasıl değiştirebilirim?şarz soketinin içinde toz birikmiştir, iğneyle onları temizle (fazla sokete temas etmeden) sonra güçlü bir şekilde sokete üfle
soketli bataryasi varmış kontrol ettim. bunu sen yapamazsın telefoncuya değiştirtmen lazimHocam bite cihazın batarya sağlığı kötü bataryayı nasıl değiştirebilirim?
Hocam götürdüm yapmadılar işlemcisi yanmış falan dediler (bence yalan) cihaz tepki vermiyor ben bataryanın öldüğü için tepki vermediğini düşünüyorum zaten şarja takamadığım için sorunu anlıyamıyorumsoketli bataryasi varmış kontrol ettim. bunu sen yapamazsın telefoncuya değiştirtmen lazim
intte değişim videoları var, batarya alıp kendin deneyebilirsin o zamanHocam götürdüm yapmadılar işlemcisi yanmış falan dediler (bence yalan) cihaz tepki vermiyor ben bataryanın öldüğü için tepki vermediğini düşünüyorum
Malzeme batarya falan derken aynı praya gelirintte değişim videoları var, batarya alıp kendin deneyebilirsin o zaman
Adamlar neden yalan atsinlar?Hocam götürdüm yapmadılar işlemcisi yanmış falan dediler (bence yalan) cihaz tepki vermiyor ben bataryanın öldüğü için tepki vermediğini düşünüyorum zaten şarja takamadığım için sorunu anlıyamıyorum
Neden atmasınlar? işlerine gelmeyince yalan atıyorlar niye diye sorarsan adam şöyle düşünüyor bu telefon yapılır ama uğraştırır ben buna telefon satmak için yalan söylüyeyim çünkü adama götürdüğümde hemen işlemcisi bozuk diye geçiştirdi sana telefon satayım dedi gitti rezil 2. el kaçak bir redmi satmaya çalıştı birde 3k ya bence 2. el kaçak redmi 3k etmezMalzeme batarya falan derken aynı praya gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Adamlar neden yalan atsinlar?
Öyle kişiler var maalesef s*nerji den aldığım sıvı soğutmayı taktığımda işlemci sıcaklığı 90 çıkıyordu bilgisayarcı ya götürdüğümde pompası bozuk bunun denildi gene de içime yatmadı biraz kurcaladım meğer silikon ayaklar yüzünden işlemciye değmiyorMalzeme batarya falan derken aynı praya gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Adamlar neden yalan atsinlar?