Palo DAYI 👑
80+ Gold
Takıldığın şey bumu şimdijarz yazmayı nereden gördün de yazdın. şarz yazanı gördüm de jarz yazanı ilk kez gördüm.
Takıldığın şey bumu şimdijarz yazmayı nereden gördün de yazdın. şarz yazanı gördüm de jarz yazanı ilk kez gördüm.
Birkaç yerde 20-80 arası kullanım en sağlıklısı diyordu anladım hocam.Gece sabaha kadar şarj olması sıkıntı çıkarmaz. Telefon şarjı dolduğunda otomatik olarak akımı kesiyor.
Siz bilgilendirin hocam birazda sizi dinleyelimYanlış bilgiler havada uçuşuyor, forum yine sirk gibi.
Ben onu bir süre önce bıraktım. İroniden ceza yedim, sonrasında bana hakaret edilmesine karşın aksiyon alınmadı. Alışkanlıktan buradayım hala.Siz bilgilendirin hocam birazda sizi dinleyelim
Sarj almayı kesiyor evet, fakat telefon sarj almayı kesince batarya %99'a düştüğünde tekrar şarj almaya başlıyor. Gece boyunca defalarca şarj almayı durdurup tekrar başlıyor. Buda batarya sağlığını olumsuz etkiliyor.Gece sabaha kadar şarj olması sıkıntı çıkarmaz. Telefon şarjı dolduğunda otomatik olarak akımı kesiyor.
Kaynak varmı? Öyle bir şey olacağını sanmıyorumSarj almayı kesiyor evet, fakat telefon sarj almayı kesince batarya %99'a düştüğünde tekrar şarj almaya başlıyor. Gece boyunca defalarca şarj almayı durdurup tekrar başlıyor. Buda batarya sağlığını olumsuz etkiliyor.
Kaynağa ne gerek var ? Telefon açık oldukça uyku modunda olsa bile enerji tüketir. Gece yatarken %100 bıraktığın telefonun bataryası 0 olsa bile sabah kalktığında %97 civarına düşecektir. Batarya performansı düştükçe bu oranda yükseliyor. Ben %100 bıraktığım telefonu %70'lere düşmüş halde buluyorum. Sarjda bırakırsam sabah %100 olmuş olacak fakat gece boyunca %99'a düşüp belki 30 kez şarj alacak.Kaynak varmı? Öyle bir şey olacağını sanmıyorum
Kral ölmüş bu haberin olsun.Ben %100 bıraktığım telefonu %70'lere
Aynen hocam gece sarjda bıraka bıraka yedik bataryayıKral ölmüş bu haberin olsun.
Konu sahibine:
Ayrıca 5-100 yapabilirsin sıkıntı yok. O kadar hayati bir yöntem değil. Zaten tam şarja 10-15 kala şarj hızı çok ciddi yavaşlıyor. Samsung servis iyi. Garantisi bitmeden 1 ay önce servise gönder bataryayı değiştirirler.