Omnissiah
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 703
şimdi bakıyorum 4-5 kamera falan arkayı komple kaplamış eskiden arka yerinde parmak izi okuma olurdu şimdi ön tarafa alındı. Benim kullandığım xiaomi de birden fazla kameraya sahip ama düşünüyorum ya şimdi bu kadar kamera yerine sade 2 kameralı ama alanında çok iyi olan güçlü lenslere sahip, harbiden fotoğraf çektiğiniz zaman sizin gözünüzü doyuracak bir kalite standartı ve makro çekimlerde aynı kaliteyi yakalayan bir modele geçmek daha mantıklı değil mi?
koyuyor bir sürü kamera ama bunların çoğunu kullanmıyoruz bile hatta işlevsiz bile oluyor bazı modeller zira 2 megapiksellik makro çekim kamerasını kim ne yapsın?
Onun yerine google gibi koy şöyle 2 tane kamera arkaya ama öyle bir lensle çıkar ki hem makro çekimlerde hem normal kamera çekimlerinde kalite hissini sana versin.
Örnek mesela şu tasarıma sahip kameralı telefonlar gayet güzeldi hem arkayı tamamen kaplamadı hem fotoğraf kaliteleri iyiydi zamanına göre. Şimdi teknoloji sayesinde daha az kamera ama işlevi çok daha iyi güçlü lenslerle geri gelebilir
Son düzenleme: