Ben m52 yi 5.400 e aldım diye pişman olmuştum neden 5.000 iken almadım diye şimdi 10K olmuş Allah belalarını versin bunların millet şimdi 8 bin TL verip Kötü telefon alıyorNote 11s o kadar etmez M52 falan ne durumda samsung modellerine baktınız mı?
M52 10k olmuş tek önerim gözlerimin önünde eridi yarışmacı arkadaşlara başarılar
11S mi 11 pro mu iyi?Huawei almayın. 11s yerine xioami modellerinde pro tercih edin.
Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128 GB 8 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128 GB 8 GB fiyatları 10.300,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128 GB 8 GB özelliklerini incele, 46 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Pro11S mi 11 pro mu iyi?
pro daha iyi11S mi 11 pro mu iyi?
İkisi de berbat note 10 pro al. Hatta yerinde olsam yurtdışı alırım mi 10t, mi 11t, mi 11 gibi bomba modeller var11S mi 11 pro mu iyi?
Bende aynisinu dusunuyorum ayni anda almisiz gelene kadar 1 k mi ne zamlanmistiBen m52 yi 5.400 e aldım diye pişman olmuştum neden 5.000 iken almadım diye şimdi 10K olmuş Allah belalarını versin bunların millet şimdi 8 bin TL verip Kötü telefon alıyor
Kulaklık konusunda aceleci olmasın önümüzde prime indirimleri var hatta bana kalsa telefon konusunda da aceleci olmasına gerek yok ama almaya gidiyorsa artık çok geç... 11 proyu kesin değerlendirsin bu aradaTeşekkürler.Almaya gidecekmiş şimdi.
11S te satıcının söylediği gibi Pro filan seçmesi daha iyi olur demiş ama birazda bütçe bırakmak istedi.O yüzden Huawei alacakmış.Uygulamalar onu sıkıntı etmeyeceğini söyledi.O şekil
Şimdi başka bir sorun daha
500-700 TL arası kulakiçi kulaklık alacakmış yanına
Telefonla konuşurken filan çok rahatsız etmesin dedi birde birazda olsa dışarda sesi fazla almasın dedi(anc veya enc).Bu fiyata var mıdır acaba?