Neler Yeni

TELEFON YARİM SAATTE %1 İLERLİYOR

chdefe01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cihangir efe
Sa infinix hot 20i telefonu aldım micro USB keşke type-c olsa neyse 20w dün şarj kablosu aldım Auris marka ama çok yavaş şarj oluyor şarj kablosunda sıkıntı yok telefonun şarj girişindede sorun yok yarım saat %1 oluyor yardım!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
kerem erikci
Sa infinix hot 20i telefonu aldım micro USB keşke type-c olsa neyse 20w dün şarj kablosu aldım Auris marka ama çok yavaş şarj oluyor şarj kablosunda sıkıntı yok telefonun şarj girişindede sorun yok yarım saat %1 oluyor yardım!!
sarj aleti bozuktur muhtemen baska telefonda da dendin mi adaptörde de olabilir

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,217
İsim
Qwerty1029384756
Hızlı şarj desteklemiyor fakat yine de çok yavaş şarj aleti bozuk olabilir yukarıdaki arkadaşın dediği gibi. Şarj girişide bozuk veya bataryada bozuk olabilir en kötü senaryo ise anakartında problem vardır.

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tahir
ikinci el mi aldınız telefonun orijinal şarjı varsa onunla deneyin veya farklı bir micro usb ile deneyin bazı telefonlarda şarj aleti koruması oluyor bazı şarjları taktığın zaman otomatik korumaya alıp çok yavaş şarj ediyor kendisini

chdefe01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cihangir efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikinci el mi aldınız telefonun orijinal şarjı varsa onunla deneyin veya farklı bir micro usb ile deneyin bazı telefonlarda şarj aleti koruması oluyor bazı şarjları taktığın zaman otomatik korumaya alıp çok yavaş şarj ediyor kendisini
TELEFON sıfır ama bir yıl oldu nerede olduğunu bilmiyorum başka micro USBda aynı acaba adaptörün Walt düşük olduğu için başka bir şey mi oluyor örnek:kablo 15w kafa5w böyle olduğundan yavaş edebiliyor olabilirmi

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tahir
TELEFON sıfır ama bir yıl oldu nerede olduğunu bilmiyorum başka micro USBda aynı acaba adaptörün Walt düşük olduğu için başka bir şey mi oluyor örnek:kablo 15w kafa5w böyle olduğundan yavaş edebiliyor olabilirmi
Adaptörün watt değeri dediğin gibiyse çok düşük kalıyor ondan dolayı bu kadar uzun sürüyordur o zaman daha yüksek hızda bir adaptör varsa onunla denersen anlaşılır sorunun kaynağı

chdefe01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cihangir efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adaptörün watt değeri dediğin gibiyse çok düşük kalıyor ondan dolayı bu kadar uzun sürüyordur o zaman daha yüksek hızda bir adaptör varsa onunla denersen anlaşılır sorunun kaynağı
45w adaptör var onla bu 20w kabloyu deneyeyim

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tahir
45w adaptör var onla bu 20w kabloyu deneyeyim
Deneyebilirsin sıkıntı olacağını zannetmiyorum bu değerlerde kablonun max watt desteği pek önemli değil ortalama kalitedeki çoğu kablo 20w verebilir durumda artık

chdefe01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cihangir efe

Ekler

• Screenshot_20250130-203624.jpg
    Screenshot_20250130-203624.jpg
    200.9 KB · Hit: 6

chdefe01