Sa infinix hot 20i telefonu aldım micro USB keşke type-c olsa neyse 20w dün şarj kablosu aldım Auris marka ama çok yavaş şarj oluyor şarj kablosunda sıkıntı yok telefonun şarj girişindede sorun yok yarım saat %1 oluyor yardım!!
sarj aleti bozuktur muhtemen baska telefonda da dendin mi adaptörde de olabilirSa infinix hot 20i telefonu aldım micro USB keşke type-c olsa neyse 20w dün şarj kablosu aldım Auris marka ama çok yavaş şarj oluyor şarj kablosunda sıkıntı yok telefonun şarj girişindede sorun yok yarım saat %1 oluyor yardım!!
Başka telefonda ediyor şarj adaptörde.saglamsarj aleti bozuktur muhtemen baska telefonda da dendin mi adaptörde de olabilir
TELEFON sıfır ama bir yıl oldu nerede olduğunu bilmiyorum başka micro USBda aynı acaba adaptörün Walt düşük olduğu için başka bir şey mi oluyor örnek:kablo 15w kafa5w böyle olduğundan yavaş edebiliyor olabilirmiikinci el mi aldınız telefonun orijinal şarjı varsa onunla deneyin veya farklı bir micro usb ile deneyin bazı telefonlarda şarj aleti koruması oluyor bazı şarjları taktığın zaman otomatik korumaya alıp çok yavaş şarj ediyor kendisini
Adaptörün watt değeri dediğin gibiyse çok düşük kalıyor ondan dolayı bu kadar uzun sürüyordur o zaman daha yüksek hızda bir adaptör varsa onunla denersen anlaşılır sorunun kaynağıTELEFON sıfır ama bir yıl oldu nerede olduğunu bilmiyorum başka micro USBda aynı acaba adaptörün Walt düşük olduğu için başka bir şey mi oluyor örnek:kablo 15w kafa5w böyle olduğundan yavaş edebiliyor olabilirmi
45w adaptör var onla bu 20w kabloyu deneyeyimAdaptörün watt değeri dediğin gibiyse çok düşük kalıyor ondan dolayı bu kadar uzun sürüyordur o zaman daha yüksek hızda bir adaptör varsa onunla denersen anlaşılır sorunun kaynağı
Deneyebilirsin sıkıntı olacağını zannetmiyorum bu değerlerde kablonun max watt desteği pek önemli değil ortalama kalitedeki çoğu kablo 20w verebilir durumda artık45w adaptör var onla bu 20w kabloyu deneyeyim
cihaz sarjdayken ampereflow indirip gorsel atarmısın buraya45w adaptör var onla bu 20w kabloyu deneyeyim
Bumu bakabilirmisincihaz sarjdayken ampereflow indirip gorsel atarmısın buraya