Neler Yeni

Telefona Root Nasıl Atılır

Merhaba Arkadaşlar Selamün Aleyküm Nasılsınız Forumda Yeniyimde Root Hakkında Bir Sorum Olacaktı Bana Root Konusunda Yardım Edebilirmisiniz Acaba Telefonuma Root Atırmak İstiyorumda Normalde Kendi Bilgisayarım PC Yok Root İçinde Bilgisayara İhtiyaç Var Heralde Bunuda İyi Biliyorum Peki Telefoncular Telefona Root Atarmı Telefon Rootlanır Mı Bugün Bir Kaç Telefoncuya Sordum Root Atıyormusunuz Telefona Diye Bazı Telefoncular Dedi Biz Root Atmayı Bilmiyoruz Dediler Bazılarıda Telefona Root Atırmak Tehlikeli Başınıza Bela Alırsınız Yasak Dediler Bazı Telefoncularda Dediler Root Atarız Sonra Fiyatını Sordum 300 400 Dediler Peki Arkadaşlar Bana Biraz Daha Yardımcı Olabilir Misiniz Acaba Telefona Root Atınca Ne Olur Telefonda Neler Olur Rootla Ne Yapılabilir Aslında Telefona Root Atma Amacım Başka Diyelim Rootla Oyunlarda Hile Yapmak İstiyorum Bir Başkada Telefonu Hızlandırmak İstiyorum Yani Telefona İşlemci Hızını Değiştirmek İstiyorum Overlock Hız Aşırtma Yani Overclock Yapmak İstiyorum Peki Yapabilirmiyim Bunları Root Hakkında Pek Fazla Bilgiye Sahip Değilim Acaba Bana Root Konusunda Hakkında Bilgi Verebilirmisiniz Sizce Telefona Root Atırmaya Değermi 300 400 Lira İçin Telefonculara Sordum Bazı Atarız Dediler Fiyatı Bu İşte Acaba Telefonuma Uygun Root Varmıdır Telefonumun Marka Modeli Aşağıdaki Fotoğraf Olarak Atım
Screenshot_2024-12-06-00-52-26-092_com.android.settings.jpg
Screenshot_2024-12-06-00-52-44-035_com.android.updater.jpg

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Rootla Oyunlarda Hile Yapmak İstiyorum
dword ve qword duzenlemen cok zor uygun degerin konumunu bulman ve duzenlemen guncel oyunlarda cok zor ek olarak float'a erismekte cok zor

tespit edilmesi basit bir sey muhtemelen ban yersin yapmayi basarsan bile

Bazılarıda Telefona Root Atırmak Tehlikeli Başınıza Bela Alırsınız Yasak Dediler
Windows'ta system32 dosyalarini goruntuledigin icin kim kafana silah dayadi daha once? Ayni olmasa da benzer bir durum hatta immutable olmayan bir linux dağıtımında root'a direkt erisebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,964
Üyeler
169,803
Son üye
muzaapasha
Top Bottom