Hakan872172
80+
Merhaba Arkadaşlar Selamün Aleyküm Nasılsınız Forumda Yeniyimde Root Hakkında Bir Sorum Olacaktı Bana Root Konusunda Yardım Edebilirmisiniz Acaba Telefonuma Root Atırmak İstiyorumda Normalde Kendi Bilgisayarım PC Yok Root İçinde Bilgisayara İhtiyaç Var Heralde Bunuda İyi Biliyorum Peki Telefoncular Telefona Root Atarmı Telefon Rootlanır Mı Bugün Bir Kaç Telefoncuya Sordum Root Atıyormusunuz Telefona Diye Bazı Telefoncular Dedi Biz Root Atmayı Bilmiyoruz Dediler Bazılarıda Telefona Root Atırmak Tehlikeli Başınıza Bela Alırsınız Yasak Dediler Bazı Telefoncularda Dediler Root Atarız Sonra Fiyatını Sordum 300 400 Dediler Peki Arkadaşlar Bana Biraz Daha Yardımcı Olabilir Misiniz Acaba Telefona Root Atınca Ne Olur Telefonda Neler Olur Rootla Ne Yapılabilir Aslında Telefona Root Atma Amacım Başka Diyelim Rootla Oyunlarda Hile Yapmak İstiyorum Bir Başkada Telefonu Hızlandırmak İstiyorum Yani Telefona İşlemci Hızını Değiştirmek İstiyorum Overlock Hız Aşırtma Yani Overclock Yapmak İstiyorum Peki Yapabilirmiyim Bunları Root Hakkında Pek Fazla Bilgiye Sahip Değilim Acaba Bana Root Konusunda Hakkında Bilgi Verebilirmisiniz Sizce Telefona Root Atırmaya Değermi 300 400 Lira İçin Telefonculara Sordum Bazı Atarız Dediler Fiyatı Bu İşte Acaba Telefonuma Uygun Root Varmıdır Telefonumun Marka Modeli Aşağıdaki Fotoğraf Olarak Atım