Neler Yeni

Android TELEFONA VİRUSMU GIRDI ?

Scooter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ben
son günlerde telefonum aşırı ısınıyor , ram kullanımı normalde 3gb civarındayken şimdi 4gb ye çıktı , şarj çok hızlı bitiyor virüsten şüpheleniyorum androidden anlayan varsa yardımcı olabilirmi virüs silme gibi bir çözüm varmı

QSpammer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
E
Hocam
Ayarlar > Uygulamalar ve Yönetim/ Uygulamalar > Sistem Uygulamalarını Göster > Boyuta Göre Sırala
Herhangi bir beyaz simge veya ikon görürsen üzerine tıkla ve "Durdurmaya Zorla" Ardından "Kaldır"a bas.

Scooter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ben
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam fotoğraf ve Whatsapp yedeği alıp sıfırlayın telefonu temiz çözüm. Ben genelde öyle yaparım şüphelenirsem.
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam
Ayarlar > Uygulamalar ve Yönetim/ Uygulamalar > Sistem Uygulamalarını Göster > Boyuta Göre Sırala
Herhangi bir beyaz simge veya ikon görürsen üzerine tıkla ve "Durdurmaya Zorla" Ardından "Kaldır"a bas.
Teşekkür ederim hocam

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
son günlerde telefonum aşırı ısınıyor , ram kullanımı normalde 3gb civarındayken şimdi 4gb ye çıktı , şarj çok hızlı bitiyor virüsten şüpheleniyorum androidden anlayan varsa yardımcı olabilirmi virüs silme gibi bir çözüm varmı
Yaz ayındayız ısınma olabilir telefon kullanımı artar farklı bi uygulama indirirsin yinede olabilir bunlardan ram kullanımı ve ısınma model ne

Seira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
SUDE
İlgilendiği Kategoriler
Teknolojik Aletler.
Virüs olduğunu sanmıyorum oyun vs veya çok kullandığımda benimkide çok ısınıyor canınızı sıkmayın

Scooter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ben
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaz ayındayız ısınma olabilir telefon kullanımı artar farklı bi uygulama indirirsin yinede olabilir bunlardan ram kullanımı ve ısınma model ne
Samsung M52

Virüs olduğunu sanmıyorum oyun vs veya çok kullandığımda benimkide çok ısınıyor canınızı sıkmayın
Boşta ram kullanımı çok arttı şarjda güç tasarrufu açık olsuğu halde çok hızlı bitiyor bilemiyorum

Seira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
SUDE
İlgilendiği Kategoriler
Teknolojik Aletler.
Samsung M52

Boşta ram kullanımı çok arttı şarjda güç tasarrufu açık olsuğu halde çok hızlı bitiyor bilemiyorum
Samsung markasının pil ömrünün kısa olduğunu düşünüyorum Ayrıca batarya ömürlerinin kısa olmasıda kronik sorun gibi bir şey

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
Samsung M52

Hocam m52 güvenliği yüksek bir cihaz yani kolay kolay virüs gireceğini zannetmiyorum

Top Bottom