Hocam sanırım siz her 15 Dk da format atıyorsunuz.Hocam fotoğraf ve Whatsapp yedeği alıp sıfırlayın telefonu temiz çözüm. Ben genelde öyle yaparım şüphelenirsem.
Teşekkür ederimHocam fotoğraf ve Whatsapp yedeği alıp sıfırlayın telefonu temiz çözüm. Ben genelde öyle yaparım şüphelenirsem.
Teşekkür ederim hocamHocam
Ayarlar > Uygulamalar ve Yönetim/ Uygulamalar > Sistem Uygulamalarını Göster > Boyuta Göre Sırala
Herhangi bir beyaz simge veya ikon görürsen üzerine tıkla ve "Durdurmaya Zorla" Ardından "Kaldır"a bas.
Yaz ayındayız ısınma olabilir telefon kullanımı artar farklı bi uygulama indirirsin yinede olabilir bunlardan ram kullanımı ve ısınma model neson günlerde telefonum aşırı ısınıyor , ram kullanımı normalde 3gb civarındayken şimdi 4gb ye çıktı , şarj çok hızlı bitiyor virüsten şüpheleniyorum androidden anlayan varsa yardımcı olabilirmi virüs silme gibi bir çözüm varmı
Virüs olduğunu sanmıyorum oyun vs veya çok kullandığımda benimkide çok ısınıyor canınızı sıkmayınson günlerde telefonum aşırı ısınıyor , ram kullanımı normalde 3gb civarındayken şimdi 4gb ye çıktı , şarj çok hızlı bitiyor virüsten şüpheleniyorum androidden anlayan varsa yardımcı olabilirmi virüs silme gibi bir çözüm varmı
Samsung M52Yaz ayındayız ısınma olabilir telefon kullanımı artar farklı bi uygulama indirirsin yinede olabilir bunlardan ram kullanımı ve ısınma model ne
Boşta ram kullanımı çok arttı şarjda güç tasarrufu açık olsuğu halde çok hızlı bitiyor bilemiyorumVirüs olduğunu sanmıyorum oyun vs veya çok kullandığımda benimkide çok ısınıyor canınızı sıkmayın
Samsung markasının pil ömrünün kısa olduğunu düşünüyorum Ayrıca batarya ömürlerinin kısa olmasıda kronik sorun gibi bir şeySamsung M52
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Boşta ram kullanımı çok arttı şarjda güç tasarrufu açık olsuğu halde çok hızlı bitiyor bilemiyorum
Hocam m52 güvenliği yüksek bir cihaz yani kolay kolay virüs gireceğini zannetmiyorumSamsung M52
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Boşta ram kullanımı çok arttı şarjda güç tasarrufu açık olsuğu halde çok hızlı bitiyor bilemiyorum