Telefoncudan telefon alınır mı?

Kerem Berk Karakaya

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
179
Arkadaşlar geçen günlerde belki görmüşsünüzdür telefonla ilgili konular açtım ve s24 almaya karar verdim fakat benim için almaya en uygun yer yapacağı taksit imkanından dolayı şehrimde bir telefoncu biraz araştırdığımda alma önerilerini daha çok gördüm 4 yıldır oppo a73 kullanıyorum ve telefonum gerçekten kötü halde

Almayın hocam o yapar taksidi köser faizi bir de banka alacak üstünden faiz. Örneğin olacak size 12 binlik telefon 20 bin. Biriktirip almanızı öneririm ben

Almayın hocam o yapar taksidi köser faizi bir de banka alacak üstünden faiz. Örneğin olacak size 12 binlik telefon 20 bin. Biriktirip almanızı öneririm ben
hayır sadece banka faizi var kendisi eklemiyor üstüne

Arkadaşlar geçen günlerde belki görmüşsünüzdür telefonla ilgili konular açtım ve s24 almaya karar verdim fakat benim için almaya en uygun yer yapacağı taksit imkanından dolayı şehrimde bir telefoncu biraz araştırdığımda alma önerilerini daha çok gördüm 4 yıldır oppo a73 kullanıyorum ve telefonum gerçekten kötü halde
telefoncudan alınmaz

alınmaz imei bile gidebilir o biçim deyim sana

Telefona göre değişir ben tercih etmezim.

peki vodafonedan tarifeye ek şekilde alacak olsam fiyattan bağımsız yine imei vs. sorunlar çıkar mı
Çok daha yüksek fiyatlardan satıyorlar. Alınmaz. Gerekirse birkaç ay idare edip para biriktirip 0 alın. O tür şeylere girmeyin. Ya da gerekirse biraz daha düşük bütçeli alın. S24fe falan mesela. Çok bir fiyat farkı yok. Ama çok bir özellik farkıda yok. En büyük fark boyut.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,810
Üyeler
183,643
Son üye
sainz27
Geri