Programı kullanan kişi sayısı arttıkça kazım hızı azalıyor.Wifi sadece kazımı başlatırken önemli,kazımı başlatıp telefonu uçak moduna alınca yinede kazım devam ediyor.Hımm sınırsız internet olduktan sonra sadece hızı düşürüyor o zaman.
10 dolar olunca cüzdana çekiyorsun,50 dolar olunca paparaya vb. Yerlere çekebiliyorsun.Bulut depolama ile sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
50 dolar değil 10 dolar diye biliyorum ben
Valla şu an Şahin'in kasmasını bekliyorum eğer parayı çekerse bende başlayacam uygulamaya.Senden yalan şeyler çıkmaz hocam ama insan sormadan edemiyor, gerçek mi?
Bilgilendirme İçin TeşekkürlerProgramı kullanan kişi sayısı arttıkça kazım hızı azalıyor.Wifi sadece kazımı başlatırken önemli,kazımı başlatıp telefonu uçak moduna alınca yinede kazım devam ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
10 dolar olunca cüzdana çekiyorsun,50 dolar olunca paparaya vb. Yerlere çekebiliyorsun.
bir şey değil.Ordaki tahmini haftalık ve aylık grafik yanlış bu arada.Bazen günde 2 dolar kazıyor bazen 0,50 cent.Bilgilendirme İçin Teşekkürler
Hocam sanırım siz bu konuda baya bilgilisiniz bu adamlar bundan ne kazanıyor çok soran vardabir şey değil.Ordaki tahmini haftalık ve aylık grafik yanlış bu arada.Bazen günde 2 dolar kazıyor bazen 0,50 cent.
Telefon numaralarını satıyorlar büyük ihtimalleKimse benim babamın oğlu değil neden benim bir tuşa tıklamam onların yanında para etsin? Gelir modeli nedir arkadaki ? Bizden veri mi tırtıklıyorlar?
Yok,program açık kaldıkça reklam görevi görüyor.Sonrada reklam gelirlerinin birazını bize veriyorlar,çoğu onların oluyor.Kimse benim babamın oğlu değil neden benim bir tuşa tıklamam onların yanında para etsin? Gelir modeli nedir arkadaki ? Bizden veri mi tırtıklıyorlar?
Nerden biliyorsunuz?Telefon numaralarını satıyorlar büyük ihtimalle
Reklam için ayda 10 dolar vermek çok mantıksızYok,program açık kaldıkça reklam görevi görüyor.Sonrada reklam gelirlerinin birazını bize veriyorlar,çoğu onların oluyor.
Bende bilmiyorum ama ödeme alanlar varDurup dururken kimse sana para vermez.
Bu uygulamanın tam amacı nedir?