Çağrı Yılmaz
80+ Silver
Ben çektiğim 50 dolar ile üzerine para ekleyip iphone 6s aldım
ekran kartından ne kazanıyorsa işte aynı değilmiAdamlar ne kazanıyor bundan?
Ab çoğ iiSizin yüzünüzden Telefon kalmadı stokta![]()
Telefonun grafik birimi ayda 10 dolar getirecek kadar kazım yapamaz ki burada telefon donanımı kullanmadığını söylemiş arkadaş.ekran kartından ne kazanıyorsa işte aynı değilmi
Bu çocuk varya çok gıcık.Bi soru soruyorsun diyorki "önceki videolarımı izleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz"
Ben öyle biliyorum bulut madenciliği ile kazıyoruz sanırımTelefonun grafik birimi ayda 10 dolar getirecek kadar kazım yapamaz ki burada telefon donanımı kullanmadığını söylemiş arkadaş.
.Yok,program açık kaldıkça reklam görevi görüyor.Sonrada reklam gelirlerinin birazını bize veriyorlar,çoğu onların oluyor.
yok yanlış anlamadım tabii ki bende çözmeye çalışıyorum akıl yuruttum sadece.Telefonun grafik birimi ayda 10 dolar getirecek kadar kazım yapamaz ki burada telefon donanımı kullanmadığını söylemiş arkadaş.
Yanlış anlama sadece bir dolandırıcılık veys veri hırsızlığı var mı diye anlamaya çalışıyorum
Allah razı olsunBugün Telefondan bitcoin kazmayı göstereceğim öncelikle StormGain uygulmasını indireceğiz uygulama güvenilirdir ödeme alanlar var ben daha almadım ama bir sorun olursa buraya eklerim e posta ile kayıt olsanızda oluyor mining yapmanız için e posta doğrulaması yapmanız gerekiyor e posta doğrulaması yaptıysanız başlıyalım ilk öncelikle uygulamaya giriyoruz. Sonra daha fazla butonuna tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Sonra İse kripto madencesi yazan yere tıklıyoruz ve onay verdikten sonra kazmaya başlıyor sanırım biz kazmıyoruz bulut olarak kazıyor uygulamadan çıksanız bile arka planda kazmaya devam ediyor
Alıntıyı görüntüle
Ben bugün 1.7 dolar kazdım hız ayarlanabiliyor x0.5 olan hız yani ücretsiz olan hız ile günlük ortalama 0.68 dolar kazanabiliyoruz haftalık 4.73 dolar aylık 20.27 dolar kazanabiliyoruz ortalama olarak diğer hızlar için para ödememiz gerekiyor sanırım minumum 10 dolar çekebiliyoruz her 4 saat'de bir onay vermemiz gerekiyor yapan herkese hayırlı kazançlar.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Tamam da bizim katkımız ne? Biraz araştırmam lazım. Direk girmeyin siz de araştırın biraz.Ben öyle biliyorum bulut madenciliği ile kazıyoruz sanırım
10 tane s3 mini gibi telefon alıp yapma fikri :0Samsung s3 mini ile yapıyorum ben bi sıkıntı olmuyor.