Neler Yeni

Rehber Telefondan Bedava Bitcoin Kazma

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
ekran kartından ne kazanıyorsa işte aynı değilmi
Telefonun grafik birimi ayda 10 dolar getirecek kadar kazım yapamaz ki burada telefon donanımı kullanmadığını söylemiş arkadaş.
Yanlış anlama sadece bir dolandırıcılık veys veri hırsızlığı var mı diye anlamaya çalışıyorum

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Telefonun grafik birimi ayda 10 dolar getirecek kadar kazım yapamaz ki burada telefon donanımı kullanmadığını söylemiş arkadaş.
Ben öyle biliyorum bulut madenciliği ile kazıyoruz sanırım

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
Yanlış anlama sadece bir dolandırıcılık veys veri hırsızlığı var mı diye anlamaya çalışıyorum
yok yanlış anlamadım tabii ki bende çözmeye çalışıyorum akıl yuruttum sadece.

Avolay

80+ Gold
Bugün Telefondan bitcoin kazmayı göstereceğim öncelikle StormGain uygulmasını indireceğiz uygulama güvenilirdir ödeme alanlar var ben daha almadım ama bir sorun olursa buraya eklerim e posta ile kayıt olsanızda oluyor mining yapmanız için e posta doğrulaması yapmanız gerekiyor e posta doğrulaması yaptıysanız başlıyalım ilk öncelikle uygulamaya giriyoruz. Sonra daha fazla butonuna tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Sonra İse kripto madencesi yazan yere tıklıyoruz ve onay verdikten sonra kazmaya başlıyor sanırım biz kazmıyoruz bulut olarak kazıyor uygulamadan çıksanız bile arka planda kazmaya devam ediyor
Alıntıyı görüntüle

Ben bugün 1.7 dolar kazdım hız ayarlanabiliyor x0.5 olan hız yani ücretsiz olan hız ile günlük ortalama 0.68 dolar kazanabiliyoruz haftalık 4.73 dolar aylık 20.27 dolar kazanabiliyoruz ortalama olarak diğer hızlar için para ödememiz gerekiyor sanırım minumum 10 dolar çekebiliyoruz her 4 saat'de bir onay vermemiz gerekiyor yapan herkese hayırlı kazançlar.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Allah razı olsun :D
23 ayda 60 dolar bir de TL değer falan kaybeder derke 500-550TL kazanılır bence 3 ayda

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Avolay

80+ Gold
Top Bottom