Avolay
80+ Gold
pcden sanal telefon aç.
pcden sanal telefon aç.
pcden sanal telefon aç.
pcden sanal telefon aç.
Ben şahsen şu anlık güveniyorum bu tür bir sürü uygulama var örneğin sweat coin onda'da adım atarak kazım yapıyoruz bir sıkıntı yaşayan pek görmedimHocam bende girdim ama güvenemedim sildim ama içimde ukte kaldı keşke yapmasaydım bence sizde yapmayın telefon numarası çalıyor olabilir
yok hocam nerelere gidiyor yanin
e bileyim belki telefonuna hot horny milfs in your area mesajı gelir belki başka bişi ben girmiyorum zaten.
satılıyormu bilmiyorum ama satılıyorsa reklam sms'ler gelebilirHocam peki bu satılan tlefon numaraları ne yapılıyor
i ona karşı ne yapmak gerekirsatılıyormu bilmiyorum ama satılıyorsa reklam sms'ler gelebilir
Yapıcak pekde bir şey yokpek
i ona karşı ne yapmak gerekir
telefon numarası değiştirmek hocam korktuğum şey telefon faturası gg olurmuYapıcak pekde bir şey yok
Değiştirmenize gerek yok telefon faturası gg olmaz ben yaklaşık 10 saattir yapıyorum bir sıkıntı olmadı sizde'de bir sıkıntı olmaz bencetelefon numarası değiştirmek hocam korktuğum şey telefon faturası gg olurmu
Millet 20 Dolar oldu çekemedim diye yazmış yorumlara?10 doları çekip kaldıracı yüksek tutup etherium,xrp,bitcoine yatırım yaptım.