Rehber Telefondan Bedava Bitcoin Kazma

nerden çekiyoruz parayı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide demo hesap mı kullanıcaz yoksa normal mi
Normal hesap yap bende parayı çekmeyi bilmiyorum youtubede videoları var

Güvensiz uygulama 20 dolar komisyon alıyor, verilerinizi satıyor, para çektirmiyor, yorumlara bakabilirsiniz 5 yıldız verilmiş yorumların hepsi üste çıkılsın diye verilmiş bu uygulamayı önererek hata ediyorsunuz, yarın öbür gün birisi bundan zarar görerse çok başınız ağrır.
YTD işaretini koymalısın.
Ben çok bilmiyorum youtubede ödeme alanlar var ve kullanan bir kaç arkadaşım var ücretsiz olduğu için ve bir uygulama olduğu için yatırım tavsiyesi değildir diye bir şey yazmadım ama yazarım teşekkürler

Para Çekiyormu peki benden şuan para çekmedide

Normal hesap yap bende parayı çekmeyi bilmiyorum youtubede videoları var

Ben çok bilmiyorum youtubede ödeme alanlar var ve kullanan bir kaç arkadaşım var ücretsiz olduğu için ve bir uygulama olduğu için yatırım tavsiyesi değildir diye bir şey yazmadım ama yazarım teşekkürler
Uygulama yakın zamanda yaygınlaştı daha neredeyse para çeken yok ve verilerimizi satıyor olma olasılıkları çok yüksek.

Uygulama yakın zamanda yaygınlaştı daha neredeyse para çeken yok ve verilerimizi satıyor olma olasılıkları çok yüksek.
peki, telefon numaramı verdim mesela bidaha geri çekemezmiyim

para çeken çok kişi varda verileri satma iddiası doğrumu bilmiyorum sadece e posta kaydı ile kazım yapılabiliyor

para çeken çok kişi varda verileri satma iddiası doğrumu bilmiyorum sadece e posta kaydı ile kazım yapılabiliyor
Hocam bende girdim ama güvenemedim sildim ama içimde ukte kaldı keşke yapmasaydım :( bence sizde yapmayın telefon numarası çalıyor olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,759
Üyeler
184,976
Son üye
biantre
Geri