Telefondan pcye büyük dosya aktarma.

Orix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
99
Arkadaşlar telefondan kabloyla dosya atılıyor biliyorum. fakat cok cabuk baglantı kopuyor, ustelık buyuk dosya atmıyor 30gb ustu. atarken yarıda kalıyor. böyle bi durumla karsılasıp çözüme ulaşan oldu mu?. ftp çöp saatler alıyor. share it vs çöp internet hızım yok onlar ıcın. amacım zaten telefona ındırdıgım pc oyun dosyalarını pcye atıp kurmak. flash bellek denedım telefonun hızı yetmıyor dosyayı flash bellege atmaya 5gbdan sonra gıtmıyor. yardım edin...

kanka bu sıteler upload download gerektırmıyor mu. ustune bıde maks 6gb geneldede sınırları olur zaten. ben burda 40 gb 60 gb belkı 100 gbdan bahsedıyorum.
dostum o zaman bir ssd,hdd yardımıyla yapabilirsin.

Arkadaşlar telefondan kabloyla dosya atılıyor biliyorum. fakat cok cabuk baglantı kopuyor, ustelık buyuk dosya atmıyor 30gb ustu. atarken yarıda kalıyor. böyle bi durumla karsılasıp çözüme ulaşan oldu mu?. ftp çöp saatler alıyor. share it vs çöp internet hızım yok onlar ıcın. amacım zaten telefona ındırdıgım pc oyun dosyalarını pcye atıp kurmak. flash bellek denedım telefonun hızı yetmıyor dosyayı flash bellege atmaya 5gbdan sonra gıtmıyor. yardım edin...
Denedin mi bilmiyorum ancak telefondaki dosyayı arşivleyerek transfer etmeyi deneyebilirsin. Zaten arşivli ise ya da yine de sıkıntı yaşarsan WinRAR gibi bir program ile dosyayı 5-6'ya bölerek parça parça transfer edebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,007
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri