Neler Yeni

Telefonlarda radyo olması gerekmez mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
At avrat silah
Arkadaşlar merhaba. Birçok şey sanki eskimiş gibi es geçiliyor ama sizce telefonlarda radyoların olması güzel bir şey olmaz mıydı? Hele ki Türkiye'de internet ateş pahası zaten. Böyle yürüyüş falan yaparken güzel olabilirdi yani.
Günümüzde yok galiba.

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Kutay
Arkadaşlar merhaba. Birçok şey sanki eskimiş gibi es geçiliyor ama sizce telefonlarda radyoların olması güzel bir şey olmaz mıydı? Hele ki Türkiye'de internet ateş pahası zaten. Böyle yürüyüş falan yaparken güzel olabilirdi yani.
Günümüzde yok galiba.
hocam spotify var , oradaki podcast kısmından radyo gibi şeyleri bulup dinleyebilirsiniz mesela.

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
...
Var diye biliyorum. Benim telefonda var ama kullanmak için kulaklık istiyor. "Kulaklık anten görevi görüyor." yazıyor.

Hanaz

80+ Gold
spotifyda tüm içerikleri indirip internetsiz dinleyebiliyorsun zaten.
Anlama sıkıntın var galiba PARA harcamadan diyor sen tutup spotify premium al indir geç diyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman çok güzel.
Eski telefonlarda vardı radyo uygulaması merak edip şimdi baktım sanırım samsung kendi içinde radyoyu kaldırmış goggle asistandan premium a yükseltin diyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
At avrat silah
Anlama sıkıntın var galiba PARA harcamadan diyor sen tutup spotify premium al indir geç diyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eski telefonlarda vardı radyo uygulaması merak edip şimdi baktım sanırım samsung kendi içinde radyoyu kaldırmış goggle asistandan premium a yükseltin diyor
"PARA" yazdığını göremiyorum hocam lütfen yazıyı düzgün okuyup cevap verin.
Arkadaşlar kavga edip, birbiriniiz kırmayın. Boşverin benim ki biz zelzeniş zaten :D. Elbette @kutaybey hocamın dediği gibi bir yerden indirilebilir tabii kolayca. İnternete erişim kolay birçok yerde.

Top Bottom