telefonmu bilgisayarmı

6000tl bütçe var tlf mi PC mi
Allah‘ım bu soru mu ? 1 yıl önce Pubg mobile oynamak için tablet aldım. 1-2 ay sonra sıkıldım ve pc istedim. Daha yeni aldım. Telefona o kadar para verilmez hem de zengin değilsen

Allah‘ım bu soru mu ? 1 yıl önce PUBG mobile oynamak için tablet aldım. 1-2 ay sonra sıkıldım ve PC istedim. Daha yeni aldım. Telefona o kadar para verilmez hem de zengin değilsen
Allah‘ım bu soru mu ? 1 yıl önce PUBG mobile oynamak için tablet aldım. 1-2 ay sonra sıkıldım ve PC istedim. Daha yeni aldım. Telefona o kadar para verilmez hem de zengin değilsen
hmm ozaman pc 6k basıyım

6000tl bütçe var tlf mi PC mi
Dondum Kaldım.

ben 3 yıl tuşlu 3 yıl da s3 mini kullandım. Şimdi de babamdan kalan lg g5. Telefon o kadar önemli bir şey değil. Bilgisayar ile her şeyi yapabilirsin. Kesinlikle bilgisayar. Yaşın kaç?

telefon oyun oynamak için deil oyun için konsollar pc ler var kamera için kameralar var telefon aramak içindir telefondan pc oynayamazsın ama pc den mobil oyunları da oynarsın mobilden yaptığını pc dende yaparsın bence telefonun arıyorsa tmm gerek yoktur

bebnde j6 plus var 2.sene olcak lise 2 yim 9.sınıfta da bi sorun çıkartmadı oyun oynatıyormu pupg mobile oynatmıyor zaten onu pc de oynuyorum bana j6 plsu gibi bi telefon yetiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tel alcaksan note 7 al xioami nin maks 2000tl ye bulursun gerek yok digerlerine buda oynatır aratır

lise geçiyorum
telefona para kalır bence. Pc mi tel mi diye soru sorduğuna göre 6k pc ye gerek yok. Zaten gereksiz pahalı. Ortalama bilgisayar yeter sana. Her şeyi rgb seçecek kadar paran artar. 1600af li 1650s li pc alırsın. Ortalama da bir telefon alırsın.

Dondum Kaldım.

ben 3 yıl tuşlu 3 yıl da s3 mini kullandım. Şimdi de babamdan kalan lg g5. Telefon o kadar önemli bir şey değil. Bilgisayar ile her şeyi yapabilirsin. Kesinlikle bilgisayar. Yaşın kaç?
Vaay demek s3 mini kullandın sende bizdensin :)
Biz yanımızda sarj cihazı taşımayı iyi bilirdik
Hakikaten ya telefonun sarjı 15dk da bitiyordu :D

kesinlikle pc babamdan kalma casper p1 vardı baya iyidi beni çok götürüyor aşırı götürüyor gidipde telefona 10 bin 6 bin verende akıl yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,892
Üyeler
186,808
Son üye
maskelifalcao
Geri