Neler Yeni

Telefonum kapatılmak üzere

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Fettah Özalp
arkadaşlar ben 11t aldım yurt dışı imei attım 1 ay sonra klonlu imei uyarısı geldi bu ayın 15 inde bende unutmuşum yarın ayın 29 u 29 u kapanırmı yoksa şimdi harekete geçeyimmi 30 gün içinde kapatılcacak yazıyordu 30 unda kapanır gibi düşündüm ben

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Yunus Şahin
30 gün içinde kapanıyor. Yani daha vaktin var da yeni bir imei attır ya da evde eski tuşlu telefon varsa onun imei attır. Evdekini kullanırsan güvenilir olur, kapanmaz.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
30 gün içinde kapanıyor. Yani daha vaktin var da yeni bir imei attır ya da evde eski tuşlu telefon varsa onun imei attır. Evdekini kullanırsan güvenilir olur, kapanmaz.
kendi eski telefonumun imei sini vermiştim klonlu emei uyarısı verdi yinede sanırım arkadaş bilerek başka bir telefona atmış

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
kral senin telefonun imeini başkasının telefona da atmış sen git onu düzelttir yoksa açılmaz o telefon aralığa kadar

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kral senin telefonun imeini başkasının telefona da atmış sen git onu düzelttir yoksa açılmaz o telefon aralığa kadar
yarın gidicem ücret almadan imei atmasını isteyeceğim çünki ortada onun hatası yüzünden oluşan karmaşıklık var ha olmadı düşük bir fiyata birdaha imei atarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

yarın gidicem ücret almadan imei atmasını isteyeceğim çünki ortada onun hatası yüzünden oluşan karmaşıklık var ha olmadı düşük bir fiyata birdaha imei atarım
ya şimdi aklıma geldide yarın pazar ya telefoncu bulamaz attıramassam telefon kapanırsa ne yapacağım

Son düzenleme:

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Yunus Şahin
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya şimdi aklıma geldide yarın pazar ya telefoncu bulamaz attıramassam telefon kapanırsa ne yapacağım

30'unda demiyor. 30 gün içinde diyor. Bir şey olmaz.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Top Bottom