@Contravoltasamsung m11 telefonum var ve kendi kendine 2 kere yeniden başlattı ve doğru şifreyi girmeme rağmen yanlış şifre diyır napmam lazım acil yardım
Hangi şifreye yanlış sifre diyor? Sim mi telefon mu?samsung m11 telefonum var ve kendi kendine 2 kere yeniden başlattı ve doğru şifreyi girmeme rağmen yanlış şifre diyır napmam lazım acil yardım
bana da olmuştu çok korkmuştum aç kapat tekrar gir şifreyi düzeliyorsamsung m11 telefonum var ve kendi kendine 2 kere yeniden başlattı ve doğru şifreyi girmeme rağmen yanlış şifre diyır napmam lazım acil yardım
aç kapat yapmıyorum kapatmam için şifreyi girmem lazım doğru şifreyi giriyorum olmuyobana da olmuştu çok korkmuştum aç kapat tekrar gir şifreyi düzeliyor
içinde önemli bilgiler var yoks ahard reset atmayı biliyorumHard reset at SIM kart şifresi değilse. Youtube'a aratabilirsin M11 hard reset diye.
Not: tüm verilerin silincecek.
SIM Kart şifresi olmadığından emin misin?aç kapat yapmıyorum kapatmam için şifreyi girmem lazım doğru şifreyi giriyorum olmuyo
Hatırlıyorsan yedek pin’i yaz.aç kapat yapmıyorum kapatmam için şifreyi girmem lazım doğru şifreyi giriyorum olmuyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
içinde önemli bilgiler var yoks ahard reset atmayı biliyorum
Controvolta nick ile sago ppsi mi :dHangi şifreye yanlış sifre diyor? Sim mi telefon mu?
EvetControvolta nick ile sago ppsi mi :d