Pirince koymerhaba arkadaşlar az önce telefon suya düştü bir sıkıntı gözükmüyor ama su kaçma ihtimali var mı 2 3 saniye suda kaldı sadece
Hocam altta benzer konu var ordan bakın istersenizpirinc kalmamıs evde şaka gibi
Bir uygulama vardı suyu dışarı atan onu indirin telefonu titretip suyu çıkartıyordu.merhaba arkadaşlar az önce telefon suya düştü bir sıkıntı gözükmüyor ama su kaçma ihtimali var mı 2 3 saniye suda kaldı sadece
Su çekti bir kere o içine. Şimdi bir sorunla karşılaşmasan bile, anakart üzerindeki parçalar toksitlenmeye başlayacak. Şarj ve benzeri sorunlarla karşılaşacaksın, hatta şarj ederken cihazdan duman gelme ihtimali bile çok yüksek.
Hocam altta benzer konu var ordan bakın isterseniz
cihaz normal calısıyo 14 pro max 1 2 saniye düştü bi sıkıntı yok ama korkuyorum acaba icine kactı mı diyeBir uygulama vardı suyu dışarı atan onu indirin telefonu titretip suyu çıkartıyordu.
Hocam 14pro Max 1-2 saniye ile bence içine kaçmaz diye tahmin ediyorum suya dayanıklıdır bencecihaz normal calısıyo 14 pro max 1 2 saniye düştü bi sıkıntı yok ama korkuyorum acaba icine kactı mı diye
1-2 saniyeden bir şey olmaz.cihaz normal calısıyo 14 pro max 1 2 saniye düştü bi sıkıntı yok ama korkuyorum acaba icine kactı mı diye
Pirince yatır aynı durumu bende az önce yaşadım telefon reset atıyordu pirince yatırdım düzeldimerhaba arkadaşlar az önce telefon suya düştü bir sıkıntı gözükmüyor ama su kaçma ihtimali var mı 2 3 saniye suda kaldı sadece