Neler Yeni

Telefonumu değiştirme vakti geldi

Omnissiah

80+ Bronze
4 seneye yakın kullandığım gm20 telefonumu artık ömrünü doldurmaya başlaması nedeniyle değiştireceğim ama fiyat performans anlamında honor 200 ve pro modeli gözüme takıldı sizce alınır mı?

İki şey önemli

1.Kamera
2.İşlemci

zaten pek oyun oynamıyorum genelde video
fotoğraf için kullanıyorum ki evde ayrıca profesyonel fotoğraf makinesi var ama her yere götürmeye gelmiyor bana o yüzden kamerası ve işlemci hızı iyi bir telefon lazım ki özellikle gece çekimleri olabildiğince net olmalı ama tabi aradığımız bütçe 15-25 bin arası olduğu için farkındayım amiral gemisi performansı aramıyorum o yüzden fiyat performansı yüksek ne önerirsiniz?

şahin doğan

80+ Platinum
S24 Fe, Honor 200 Pro en mantıklı seçenekler.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,860
İsim
Orkun
4 seneye yakın kullandığım gm20 telefonumu artık ömrünü doldurmaya başlaması nedeniyle değiştireceğim ama fiyat performans anlamında honor 200 ve pro modeli gözüme takıldı sizce alınır mı?

İki şey önemli

1.Kamera
2.İşlemci

zaten pek oyun oynamıyorum genelde video
fotoğraf için kullanıyorum ki evde ayrıca profesyonel fotoğraf makinesi var ama her yere götürmeye gelmiyor bana o yüzden kamerası ve işlemci hızı iyi bir telefon lazım ki özellikle gece çekimleri olabildiğince net olmalı ama tabi aradığımız bütçe 15-25 bin arası olduğu için farkındayım amiral gemisi performansı aramıyorum o yüzden fiyat performansı yüksek ne önerirsiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Onur a.
Nothing Phone 2 veya mi 13 / 14 T
Xiaomi beni bıktırdı ya 11t var güncelleme alıyor saçma sapan yazılımsal hatalar çıkıyor. Donanım olarak f/p olabilir de reklamından kendi uygulamalarına zorlamalarından. Galeri açık kalıp şarj bitirmesi. Şarj kablosu bulma zorluğu say say bitmez. Bu saatten sonra Samsung alır geçerim imkanım olursa belki oneplus ve Google pixel denemek isterim

manake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alp TC
Nothing phone 2, seni çok uzun süre götürür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular