Neler Yeni

IOS telefonumu değiştirmelimiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Burak CAN
iphone 6s kullanıyorum şarj kablom bozuldu pil sağlımda %45 civarlarındaydı batarya ve şarj aleti almaya değermi yoksa artık değiştirmelimiyim.(5yıl önce 2.el almıştım)

Ridvanakt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Rıdvan
Pil sağlığı %70’lerde bile ya batarya ya da telefon değişmeli. Şu an iphone’ler için yeni sürüm betada ve yakında çıkacak gibi. Bu sürümün çıkmasıyla cihazın sürümü desteklemeyecek ve destekleyen uygulama sayısı da azalacak. Masraf yapıp tamir etmen sadece sana yük olur. Değişmek daha uzun vadeli bir çözüm olur bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
iphone 6s kullanıyorum şarj kablom bozuldu pil sağlımda %45 civarlarındaydı batarya ve şarj aleti almaya değermi yoksa artık değiştirmelimiyim.(5yıl önce 2.el almıştım)
Bütçen varsa değiş yoksa zaten sorman saçma bu soru şey gibi çöplükte yaşıyorum güzel bir ev aliyimmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
fikir alış verişi yapmak ne zamandan beri saçma oldu
Fikir alışverişi değil olay bütçen varken hiçbir insan evladı sana 6s hele pili 45 de olan 6s kullanmanı tavsiye etmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

fikir alış verişi yapmak ne zamandan beri saçma oldu
Bütçeni söyleyip işte bu bütçeye hangi telefonu alabilirim alırsam mantıklı olurmu yada alacağım parayla batarya değişimimi yapsam gibi soru sorsan okey

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Burak CAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fikir alışverişi değil olay bütçen varken hiçbir insan evladı sana 6s hele pili 45 de olan 6s kullanmanı tavsiye etmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçeni söyleyip işte bu bütçeye hangi telefonu alabilirim alırsam mantıklı olurmu yada alacağım parayla batarya değişimimi yapsam gibi soru sorsan okey
pili değişmem mantıklımı diye sordum gayet normal bir soruydu
nickinizi yeni görüyorum kusura bakmayın iyi günler

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Miadı yavaş yavaş doldu, masrafa bence değmez. İmkan varsa değişin. Orijinal pil 1000 TL, şarj kablosu var bir 150-200 TL. Yan sanayi kullanırım derseniz başka.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Yeni almanızı öneririm zaten iPhone 6 desteği bitti.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Top Bottom