Neler Yeni

Telefonumun Killidini Açamıyorum?

Hamza61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hamza Efe
aha ıste knk bu vıdeoda gıbı yap telaslanmana gerek yok sana telefon acıldıktan sonra maıl sıfrenı sorabılır onu gırmen lazım
Knk benim tablete böyle reset attım mail istiyor maili bilmiyorum tablet 1 senedir bekliyor bir çözümü varmı. Tabletin markası casper

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
Arkadaşlar hallettim sanmıştım ancak bir sorun daha var. Telefonu sıfırladım şuan kurulum ekranındayım, devam etmek için yine desen istiyor ya da Google hesabıyla giriş yapmamı istiyor. Ancak Google hesabımda iki adımlı doğrulama olduğu için ona da giriş yapamıyorum. Başka yol kalmadı galiba.
knk ıkılı dogrulama varsa telefon numarası var demektır baska cıhaza tak ve sım kodu gelecek onu gır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk benim tablete böyle reset attım mail istiyor maili bilmiyorum tablet 1 senedir bekliyor bir çözümü varmı. Tabletin markası casper
maıl adresın cep numarasına baglımı

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
knk ıkılı dogrulama varsa telefon numarası var demektır baska cıhaza tak ve sım kodu gelecek onu gır
SIM kartını takamıyorum eski telefonların hepsinin bişeysi bozuk.

Hamza61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hamza Efe
hic sifre hatiralama ihtimalin yokmu yoksa bu is laptop yada pc gerektirecek toptan format lazim yeni yazilim yukliyecez
Hiç yok knk ztn tablet 2 senedir duruyor halledemrdiğim için konuyu görünce bende bir sorim dedim

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
Hiç yok knk ztn tablet 2 senedir duruyor halledemrdiğim için konuyu görünce bende bir sorim dedim
tam model nedir

gmail sorunu için yarın yaz bana kırarız

Hamza61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hamza Efe
tam model nedir

gmail sorunu için yarın yaz bana kırarız
Knk tablet casper via s7 eski bir tablet ama düzeltebilirsek çok iyi olur kardeşimin telefonu kırıldı ona veririm çok sevinir

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
Knk tablet casper via s7 eski bir tablet ama düzeltebilirsek çok iyi olur kardeşimin telefonu kırıldı ona veririm çok sevinir
Hocam şuanda yazdığınız telefondan youtubeden 5dk bi video isteseniz yaparsınız aslında orada ayarlar vs olcak oralardan fln biyerlere giriliodu sonrasında googleye atıyordu googleden launcher indiriliodu sonrasındada bilmem ne kilidi vardı onu ayarlara girip kapatıp tekrar format atılınca problem çözülüyodu foto atsan yapabilirim belki aklımda kaldığı kadar

Hamza61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hamza Efe
Hocam şuanda yazdığınız telefondan youtubeden 5dk bi video isteseniz yaparsınız aslında orada ayarlar vs olcak oralardan fln biyerlere giriliodu sonrasında googleye atıyordu googleden launcher indiriliodu sonrasındada bilmem ne kilidi vardı onu ayarlara girip kapatıp tekrar format atılınca problem çözülüyodu foto atsan yapabilirim belki aklımda kaldığı kadar
Zamanında onu çok denedim ama bu tabletin klavye ayarlarından oralara girilmiyor

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer

Hamza61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5