Telefonun android dosyasını sildim

Önceden bende Asphalt 8 indiricem diye telefonun dosyaları falan siliyordum. Oyunu sonra yüklüyordum ama o sildiklerim tekrar geliyordu. Saçma bir şekilde eski şeyler gelmesine rağmen ve oyunda yüklü olmasına rağmen depolama bitmiyordu.

Android'in dosyalarını sildiğimde şu ana kadar bir şey yaşamadım. O zamanlar silerken gereksiz olacağını düşündüklerimi siliyordum ama gidip tüm uygulamaların datalarını ve dosyalarını falan tamamen siliyordum. (o zamanlar benim için gereksizdi) Bir şekilde geri geliyorlardı ama.
(uygulama derken android'in kendi uygulamaları ve uygulama dataları falan)

Önceden bende Asphalt 8 indiricem diye telefonun dosyaları falan siliyordum. Oyunu sonra yüklüyordum ama o sildiklerim tekrar geliyordu. Saçma bir şekilde eski şeyler gelmesine rağmen ve oyunda yüklü olmasına rağmen depolama bitmiyordu.

Android'in dosyalarını sildiğimde şu ana kadar bir şey yaşamadım. O zamanlar silerken gereksiz olacağını düşündüklerimi siliyordum ama gidip tüm uygulamaların datalarını ve dosyalarını falan tamamen siliyordum. (o zamanlar benim için gereksizdi) Bir şekilde geri geliyorlardı ama.
(uygulama derken android'in kendi uygulamaları ve uygulama dataları falan)
Ben datalari obbleri silmedim maalesef direkt yazılımı sildim (rootlu bir cihazda zarchiver ile yapılabilir) yani bir nevi system 32

Yeniden kurulum yap.

Marka,Model belirt bakalım.(Detaylı)

Biraz eski PC olduğundan pek koymuyor Samsung Galaxy ace 4 (SM-G313HY)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Marka,Model belirt bakalım.(Detaylı)
Size bildirim gitsin diye bu mesajı atıyorum unuttum ilk nesajda alıntı yapmayı

Bunu denermisin ?
Screenshot_1.png

Gmail ve Outlook ile deneyiniz farklı uzantılı mail servisi denemeyin kabul etmiyor.

Geri