Neler Yeni

Telefonun android dosyasını sildim

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Önceden bende Asphalt 8 indiricem diye telefonun dosyaları falan siliyordum. Oyunu sonra yüklüyordum ama o sildiklerim tekrar geliyordu. Saçma bir şekilde eski şeyler gelmesine rağmen ve oyunda yüklü olmasına rağmen depolama bitmiyordu.

Android'in dosyalarını sildiğimde şu ana kadar bir şey yaşamadım. O zamanlar silerken gereksiz olacağını düşündüklerimi siliyordum ama gidip tüm uygulamaların datalarını ve dosyalarını falan tamamen siliyordum. (o zamanlar benim için gereksizdi) Bir şekilde geri geliyorlardı ama.
(uygulama derken android'in kendi uygulamaları ve uygulama dataları falan)

Akagami no shanks

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önceden bende Asphalt 8 indiricem diye telefonun dosyaları falan siliyordum. Oyunu sonra yüklüyordum ama o sildiklerim tekrar geliyordu. Saçma bir şekilde eski şeyler gelmesine rağmen ve oyunda yüklü olmasına rağmen depolama bitmiyordu.

Android'in dosyalarını sildiğimde şu ana kadar bir şey yaşamadım. O zamanlar silerken gereksiz olacağını düşündüklerimi siliyordum ama gidip tüm uygulamaların datalarını ve dosyalarını falan tamamen siliyordum. (o zamanlar benim için gereksizdi) Bir şekilde geri geliyorlardı ama.
(uygulama derken android'in kendi uygulamaları ve uygulama dataları falan)
Ben datalari obbleri silmedim maalesef direkt yazılımı sildim (rootlu bir cihazda zarchiver ile yapılabilir) yani bir nevi system 32

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Yeniden kurulum yap.

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Marka,Model belirt bakalım.(Detaylı)

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Bunu denermisin ?
Screenshot_1.png

Akagami no shanks

80+ Bronze

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Gmail ve Outlook ile deneyiniz farklı uzantılı mail servisi denemeyin kabul etmiyor.

Top Bottom