Neler Yeni

Telefonunu Çıkar' Diyen Adamın Ağzına Telefon Soktular

Dejour

80+ Bronze

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Uygunsuz davranış
insanlari siyasi gorusunden dolayi ayirmak tamda geri kalmis ilkel insan hareketi , daha çok ugrasirsiniz siz
malum partili insanların görüşlerinin aşırı saçma olduğu tabiri caizse beyinlerini kullanmadan konuştukları çok belli saygım yok yakında fikirlerinin de önemi kalmayacak zaten

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
malum partili insanların görüşlerinin aşırı saçma olduğu tabiri caizse beyinlerini kullanmadan konuştukları çok belli saygım yok yakında fikirlerinin de önemi kalmayacak zaten
sonra senin manteliteye sahip biri , çıkıp sana derki; taciz hırsız küfür hakaret terörün siyasi destekçisisiniz der , devam eder bu tartışma , akıllı olmak lazım , mantıksız genelleme yapmamak lazım buda medeniyet demektir , buda medeniyet demektir

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
SEOFIHSALOFALFKJDGVDAGF
Adam telefonu söktü ağzına sokuyor dşpogtjdfşploıhgjrdpilıfohjisadpf

equinoxx

80+ Bronze

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Telefon çıkar diyen adamın azına Telefonu soktukları video

Sonunda.
Bu insanlar AKP'li CHP'li değil bu insanlar değişime karşılar.
Zamanında değişime maruz kalmadıkları veya engellendikleri için şuan aynısını yapıyorlar.
Siyaset değil bu insanların zihniyeti bu.
Buna bakarsak benim ailem sağcı dikkat edin AKP'li değil sağcı ama bu insanları çok yanlış buluyorlar siyasi değil bu insanlar gözümde.
Ama bu yanlış bir davranış eğer birisi size vurursan ona vurursanız siz de o hiç çıkılmaz burada telefon sokan kişi haksız her türlü.
Adam doğru veya yanlış olsun fiziki bir şey yapmamış kimsenin bunu yapmaya hakkı yok ama fikrini söyleme hakkı var.
Artık anlayın bu siyaset işi değil bu yaşlı insanların yeniliğe kendilerini kapamaları ile alakalı.

equinoxx

80+ Bronze

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu tür videoların artık belli bir gruplar tarafından organize edildiğini düşünüyorum. Amaçları halkta kutuplaşmaya yol açarak prim yapmak yani kendi ceplerini doldurmak gibi gözüksede bu durum sağ ve sol çatışmasına kadar gidebilir,iç karışıklığa sebep verebilir. Ülkeye zerre faydası yok .Bazen 2 bazen 3 bazen 4-5 telefonla dolaştığım oluyor dayının biri sorsa sana ne lazım der geçerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonunda.
Bu insanlar AKP'li CHP'li değil bu insanlar değişime karşılar.
Zamanında değişime maruz kalmadıkları veya engellendikleri için şuan aynısını yapıyorlar.
Siyaset değil bu insanların zihniyeti bu.
Buna bakarsak benim ailem sağcı dikkat edin AKP'li değil sağcı ama bu insanları çok yanlış buluyorlar siyasi değil bu insanlar gözümde.
Ama bu yanlış bir davranış eğer birisi size vurursan ona vurursanız siz de o hiç çıkılmaz burada telefon sokan kişi haksız her türlü.
Adam doğru veya yanlış olsun fiziki bir şey yapmamış kimsenin bunu yapmaya hakkı yok ama fikrini söyleme hakkı var.
Artık anlayın bu siyaset işi değil bu yaşlı insanların yeniliğe kendilerini kapamaları ile alakalı.
Bu değişime kapamanın altında İsmet İnönü zamanında yaşanan ve yaşatılan olaylar yer oluyor çoğunlukla temelde.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu tür videoların artık belli bir gruplar tarafından organize edildiğini düşünüyorum. Amaçları halkta kutuplaşmaya yol açarak prim yapmak yani kendi ceplerini doldurmak gibi gözüksede bu durum sağ ve sol çatışmasına kadar gidebilir,iç karışıklığa sebep verebilir. Ülkeye zerre faydası yok .Bazen 2 bazen 3 bazen 4-5 telefonla dolaştığım oluyor dayının biri sorsa sana ne lazım der geçerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu değişime kapamanın altında İsmet İnönü zamanında yaşanan ve yaşatılan olaylar yer oluyor çoğunlukla temelde.
Atatürk dışında kimse yönetemedi bu ülkeyi kabul edin etmeyenler.
Ben artık bıktım ülkem dolar ve euro üstünden habire tehdit ediliyor ne olursa olsun benim devletim euro ve dolardan önemli ben onların maşası olmamızdan ve habire ekonomik olarak tehditlerinden bıktım.
Her olayda ekonomiyle tehdit ediyorlar sağcı solculukla alakalı yok bu ismet inönü döneminde başladı ve temeli çoktan atıldı.
Artık ben ekonomi ile tehditlerden bıktım ülkemin çıkarlarını hep bununla engel koydular.
Doğalgazda bile aynısını yaptılar resmen.
Devletimin çıkarı benim için daha önemli artık devlet büyüğü para haklamasından söylemeyin hepsi yaptı atatürk hariç kabul edin iyi değil ama hepsi yaptı bunu ya.
Ben sağcı veya solcu değilim siyaset sokmayın ben artık ekonomiden habire tehdit edilmemizden bıktım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,722
Üyeler
166,989
Son üye
Yıldırımruya
Top Bottom