Telepati gerçek mi ? Oluyor mu ?

Beyin, düşüncelerimizi minik elektriksel sinyaller ve elektromanyetik dalgalar şeklinde yayar. İnsan düşüncelerini okumak ya da mesaj göndermek için bu sinyalleri kullanmak imkansızdır. Yani böyle bir şey yok. Sahte bilimdir.
Ben geçen denedim Ronaldo abimle sohbet ettik.Oluyo,gerçek yani.

Beyin, düşüncelerimizi minik elektriksel sinyaller ve elektromanyetik dalgalar şeklinde yayar. İnsan düşüncelerini okumak ya da mesaj göndermek için bu sinyalleri kullanmak imkansızdır. Yani böyle bir şey yok. Sahte bilimdir.
Bu elektromanyetik dalga ve sinyaller insan gücüyle tanımlanamaz. Günümüz teknolojisi yeterince gelişmese de bu frekansları anlamlandırabilen cihazlar geliştirilmeye devam ediyor. Özellikle maymunlarda el ve kol kullanmadan sadece beyin ve göz hareketleriyle oyun oynattırılıyor. Belki yakın gelecekte insanlar arası iletişimin farklı bir çıkış yolu olabilir. Bkz: DA Forum, akıllı gözlük.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir gözlük düşünün. İçerisinde güçlü bir AIO bilgisayar var. Gözlüğün camlarında sadece sizin istediğiniz zaman görebileceğiniz bir ekran var. Bu olağanüstü bilgisayar herkesin tıpkı telefon gibi vazgeçilemez bir eşyası. İsmi SmartGlass. Bu bilgisayarı kullanmak için dilediğinizi aklınızdan geçirmeniz yeterli oluyor. Başka arkadaşlarınızla yan yanayken birbiriniz ile sadece düşüncelerinizle konuşabiliyorsunuz. Sadece yan yanayken değil, herhangi bir yerde de. Yani aklınızdan geçeni karşıdaki kişi duyuyor veya hissediyor. Labirent kitabındaki gibi. Aynı zamanda sıradan bir bilgisayarın özelliklerine de sahip.

Böyle bir şeyin imkansız olmadığını, yakın gelecekte karşımıza çıkacağına inanıyorum.
Buradaki tek sorun, bilgisayarın beynimizi okuyabilmesi. Bunun için günümüzde araştırmalar yapılıyor ve basit örnekleri hayvanlar üzerinden doğrulanıyor.

Düşünsenize 20 yıl kadar önce akıllı telefonlara olağanüstü bir buluş olarak bakılıyordu. Özellikle görüntülü konuşmanın imkansız olduğunu düşünüyorlardı. Şuan o kadar normal ve basit geliyor ki...

Arkadaşlar bugün sosyal medyada telepati ile ilgili bir gönderi gördüm telepati ile iletişim kurduğunuz kişi size mesaj atıyormuş diyorlar sizce bu doğru mu ?

İnternette birçok araştırma yaptım çoğu kişi denediklerini ve olduğunu söylüyorlar (aramızın bozuk olduğu kızdan istediğim mesajı aldım diye vs)

Aynı gönderinin altında da 2-3 kişi bende yaptım oldu demişti, gönderi sahibi de ilk defa denediğini ve olduğunu söylüyordu sizce böyle bir şey mümkün mü ?

(Video yorumlarında da birçok kişi gerçekten olumlu olduğunu söylüyor.)

Alıntıyı görüntüle
Gerçekten var arkadaşlar eğer siz ona mesaj atarsanız o da size mesaj atar :)

Astral seyahate eyvallah dedikte işin pisliğini çıkarmayın.
Sen ona yazmaya cesaret edemedikçe alsan ne olur almasan ne olur usta...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten var arkadaşlar eğer siz ona mesaj atarsanız o da size mesaj atar :)

Arkadaşlar bugün sosyal medyada telepati ile ilgili bir gönderi gördüm telepati ile iletişim kurduğunuz kişi size mesaj atıyormuş diyorlar sizce bu doğru mu ?

İnternette birçok araştırma yaptım çoğu kişi denediklerini ve olduğunu söylüyorlar (aramızın bozuk olduğu kızdan istediğim mesajı aldım diye vs)

Aynı gönderinin altında da 2-3 kişi bende yaptım oldu demişti, gönderi sahibi de ilk defa denediğini ve olduğunu söylüyordu sizce böyle bir şey mümkün mü ?

(Video yorumlarında da birçok kişi gerçekten olumlu olduğunu söylüyor.)

Alıntıyı görüntüle
oha oluyor gerçekten az önce Fatih Terim bana birşeyler yazdı hatırladığım kadarıyla o ciyanno fatto beyne pero domanikise nonsisemay perke covani cokatoli sempe poso faretu tolekazo ukampo ha gibi bir şey yazmıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,188
Üyeler
192,220
Son üye
uzai
Geri