Neler Yeni

Televizyonu internete bağlamak

md9706

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kemal Mertcan DOĞAN
LG LW4500 eski bir televizyonum var. Ağ bağlantısı, Wi-Fi özelliğinin olmadığını görüyorum. Ama ayarlar bölümünde YouTube giriş bölümü var. Ben bu televizyonda Netflix izleyebilir miyim? Herhangi bir aparat bu işi çözer mi? Televizyonun arkasında internet kablosu giriş yeri falan yok. HDMI'ya da USB girişi ile Wi-Fi bağlanabilir mi? Link bırakıyorum televizyonum budur.

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
Hayır, bu bir smart tv değil. Mi box veya raspberry pi en ucuz çözüm gibi geldi bana, ya da herhangi bir bilgisayar var ise evde uzunca bir görüntü aktarım kablosu ile de kurtarabilirsiniz günü .

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Wifi veya ethernet bağlantısı olmayan birşeyi internete bağlıyamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır, bu bir smart tv değil. Mi box veya raspberry pi en ucuz çözüm gibi geldi bana, ya da herhangi bir bilgisayar var ise evde uzunca bir görüntü aktarım kablosu ile de kurtarabilirsiniz günü .
anca bunlarla

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
LG LW4500 eski bir televizyonum var. Ağ bağlantısı, Wi-Fi özelliğinin olmadığını görüyorum. Ama ayarlar bölümünde YouTube giriş bölümü var. Ben bu televizyonda Netflix izleyebilir miyim? Herhangi bir aparat bu işi çözer mi? Televizyonun arkasında internet kablosu giriş yeri falan yok. HDMI'ya da USB girişi ile Wi-Fi bağlanabilir mi? Link bırakıyorum televizyonum budur.

https://www.akakce.com/siparis/?p=802601629&ref=akakce&v=1.20.1&z=125 bunla oluyordu sanırm

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389

ethernet girişi olabilir. yoksa en iyi çözüm mi box.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,556
Üyeler
159,174
Son üye
furkan3868
Top Bottom