Uydu alıcısında 4k desteği var mı? Veya uydu alıcılı mı?Televizyon olarak toshibanin 49V5863DAT modelini kullaniyorum ve televizyon 4k ama hic bir 4 k kanalı oynatmiyor
Hdmı markası Alfais 4431 Hdmı 2.0 görüntü Tv monitör 4k Uhd 1.5m kullanıyorum
4k oynatmaz zaten sadece TRT belgesel sanırım 4k yayın veriyor diğerleri hala 1080 veya 720Televizyon olarak toshibanin 49V5863DAT modelini kullaniyorum ve televizyon 4k ama hic bir 4 k kanalı oynatmiyor
Hdmı markası Alfais 4431 Hdmı 2.0 görüntü Tv monitör 4k Uhd 1.5m kullanıyorum
Hayır 4k kanalı denedim ama oynatmıyor demiş. Muhtemelen trt4k yı denedi arkadaş.4k oynatmaz zaten sadece TRT belgesel sanırım 4k yayın veriyor diğerleri hala 1080 veya 720
Trt 4k var ve tikladigimda goruntu gelmiyor siyah ekranda kaliyor4k oynatmaz zaten sadece TRT belgesel sanırım 4k yayın veriyor diğerleri hala 1080 veya 720
Trt 4k var ve tikladigimda siyah ekran kaliyor veya tvboxumdaki 4k filmleri oynatmiyorHocam televizyon kanalları hala 1080P veriyor diye biliyorum, Akıllı TV ise youtube vb platformlardan dener misin? eğer Smart özelliği yoksa Xiaomi mi Stick öneririm.
Evet uyduda 4k destekliyor tvboxum var oradanda girip denedim 4k filmleri siyah ekran kaliyor ama ses geliyorUydu alıcısında 4k desteği var mı? Veya uydu alıcılı mı?
Frekans bilgilerini internette aratın eski 1080 p frekansi olabilir belkiTrt 4k var ve tikladigimda goruntu gelmiyor siyah ekranda kaliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Trt 4k var ve tikladigimda siyah ekran kaliyor veya tvboxumdaki 4k filmleri oynatmiyor
Nasil ayarlayabilirim acaba frekansiFrekansı eskide kalmış olabilir, tekrar tarama yapıp gözlemleyin.
Tamam iste trt 4k yı denedim görüntü gelmedi ve tv boxum var ekstra olarak ondada 4k filmler var girdigimde trtde oldugu gibi siyah ekran kaliyor ses geliyor sadece4K kanal yok ki Türkiye'de. Tek TRT 4K var onda da arada dünya kupasını veriyorlar