E tabi bu da var. Steam Epic fark etmiyor bana göre ama insanların hepsi öyle değil. Ben oyunları oynamak için alıyorum başkalarına sergilemek için değil.Steamden oyunu alan sayisi Epic'in 3 kati falandir. Her turlu daha fazla kar edersin.
beklerim oyunları steam kütüphaneye depoluyom1 Seneye gelecek. Bekleyebilirsin istiyorsan.
Cogu insan daha cok boykot icin almiyor. Boyle exclusive seyleri boykot etmek sart her turlu. AMD'de boykot ediliyor mesela suan. Haklilar bencede.E tabi bu da var. Steam Epic fark etmiyor bana göre ama insanların hepsi öyle değil. Ben oyunları oynamak için alıyorum başkalarına sergilemek için değil.
AMD niye? Teknoloji haberlerini baya baya bayadır takip etmiyorum.Cogu insan daha cok boykot icin almiyor. Boyle exclusive seyleri boykot etmek sart her turlu. AMD'de boykot ediliyor mesela suan. Haklilar bencede.
Starfield DLSS'e sahip olmayacak.AMD niye? Teknoloji haberlerini baya baya bayadır takip etmiyorum.
Harbiden ya, sadece 6 dil destekliyor. Yama yapmak bu kadar basitken globalleşmemek için neden direniyor firmalar anlamış değilim.Türkçe dil desteği olmasını beklerdim. Bu tarz her anın önemli olduğu oyunları ana dilde oynamak çok daha güzel oluyor. Oyuna fena yükseldim, Telltale yapınca oluyor ya.