Temaslıyım, okula gitmiyorum, rapor almalı mıyım?

Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar 2 gün önce bi arkadaşımla dışarıda takıldık yemek falan yedik, haliyle maskeleri de çıkardık, akşamında arkadaşımın annesinin corona olduğu haberini aldık. Arkadaşımda şuana kadar pek bi belirti yok ama haliyle o da ben de okula gitmiyoruz. Arkadaşımın Hayat Eve Sığar´ında temaslı olarak gözüküyor fakat benimkinde gözükmüyor. 2 gündür okula da gitmiyorum , yok yazılıyorum test olmaya gidicem hastaneye orada rapor verirler mi? Ya da okulu arayıp bilgi vermeli miyiz? Ne zaman okula gitmeliyim ? Bir bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

Hocam okulu arayıp sorabilirsiniz, ve konuyu yükseltebilirsiniz diğer arkadaşların görmesi için.

Arkadaşlar 2 gün önce bi arkadaşımla dışarıda takıldık yemek falan yedik, haliyle maskeleri de çıkardık, akşamında arkadaşımın annesinin corona olduğu haberini aldık. Arkadaşımda şuana kadar pek bi belirti yok ama haliyle o da ben de okula gitmiyoruz. Arkadaşımın Hayat Eve Sığar´ında temaslı olarak gözüküyor fakat benimkinde gözükmüyor. 2 gündür okula da gitmiyorum , yok yazılıyorum test olmaya gidicem hastaneye orada rapor verirler mi? Ya da okulu arayıp bilgi vermeli miyiz? Ne zaman okula gitmeliyim ? Bir bilgilendirme yaparsanız sevinirim.
Sende bir sorun yoksa okula gitmelisin. Okula gitmemek icin bahane ariyormus gibi gorunuyorsun

Sende bir sorun yoksa okula gitmelisin. Okula gitmemek icin bahane ariyormus gibi gorunuyorsun
Şahsen okulu seviyorum, bahane de aramıyorum, eğer cidden bende corona varsa ve okulagidersem diğer arkadaşlarımı ve onların ailesini de riske atmış olurum.Arkadaşımda boğaz kaşıntısı ve kuru öksürük varmış. Bende şuanlık belirti yok ama arkadaşımla bayağı yakın temastaydık.

Arkadaş etrafını düşünüyor,lütfen yanlış düşüncelere kapılmayın .Etrafına yaysa daha mı iyi olacak?

Hastaneye gidip test olman gerek zaten pozitifsen okul idaresine bilgi gidiyor haber vermek istersen yine de haber verirsin ama pozitif değilsen yok yazılmış olmana bir şey diyemeyiz. Ama dediğim gibi test ol.

Dostlarim anlayamiyorsunuz galiba hayatta ne olursa olsun ne ailenizi ne arkadaslarinizi ne de cevrenizi dusuneceksiniz. Dusunmeniz gereken tek sey kendiniz. Hangisi senin yararinaysa onu yapman lazim. Acimasizca gelecektir ama hayati kurallarina gore oynamak lazim

Kendi iyiliginizi degil de baskalarinin iyiligini dusunuyorsaniz kusura bakmayin ama sizi coook uzerler bu hayatta
Yapma ya :D

Desene ortada Covid-19 kapıp gezenler sizin ile aynı düşünceye sahip.
Kendini düşüneceğin yer ayrı başkasını düşüneceğin yer ayrı.

Sana bir empati yaptırayım bakalım hala aynısını düşünebilecek misin Berke Fitness
Okula gidiyorsun sıra arkadaşın temaslı ama senin mantığına göre okula gelmek zorunda ,sana bir şekilde bulaştırıyor sen de örneğin deden ve nenen ile birlikte yaşıyorsun hop onlara da bulaştı ve hayatlarını kaybettiler veya felç kaldılar.
Ama sana göre boşvermek lazım ,sonuç olarak onları düşünmüyorsun.

Ha bir de inan hayat tavsiyesi verebileceğin bir insan değilim ,senin bu yazdıklarını çook önceden bizzat deneyimlediğim için pek bir etkisi yok .

Yapma ya :D

Desene ortada Covid-19 kapıp gezenler sizin ile aynı düşünceye sahip.
Kendini düşüneceğin yer ayrı başkasını düşüneceğin yer ayrı.

Sana bir empati yaptırayım bakalım hala aynısını düşünebilecek misin Berke Fitness
Okula gidiyorsun sıra arkadaşın temaslı ama senin mantığına göre okula gelmek zorunda ,sana bir şekilde bulaştırıyor sen de örneğin deden ve nenen ile birlikte yaşıyorsun hop onlara da bulaştı ve hayatlarını kaybettiler veya felç kaldılar.
Ama sana göre boşvermek lazım ,sonuç olarak onları düşünmüyorsun.

Ha bir de inan hayat tavsiyesi verebileceğin bir insan değilim ,senin bu yazdıklarını çook önceden bizzat deneyimlediğim için pek bir etkisi yok .
Olaylara duygularımizi kullanarak degil de mantigimizi kullanarak bakmamiz gerekir. Sen empati yapmayi tercih ediyorsun ben etmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,555
Üyeler
191,877
Son üye
rachers
Geri