Yardım Temiz iphone 14 pro alınır mı

phxey41

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
259
Fiyat 45-46
Pil sagligi 89
Kozmatik guzel ve ciziksiz
Telefon tr ici hic acilmamis pili orjinal iyi bakilmis tum ozellikleri calisiyo
Tabi bunlar soylenenler alirken yine konu acip nelere bakmam gerektigini sorucam
Ama bi seyde kusku duydum icini actirmadan istedigini yaptirsin demis simdi orjinalligi bozulmasin diye mi yoksa islem var onu fark etmeyeyim diye mi sizce gerci telefon alinirken arkasi acilmaz sanirim

Fiyat 45-46
Pil sagligi 89
Kozmatik guzel ve ciziksiz
Telefon tr ici hic acilmamis pili orjinal iyi bakilmis tum ozellikleri calisiyo
Tabi bunlar soylenenler alirken yine konu acip nelere bakmam gerektigini sorucam
Ama bi seyde kusku duydum icini actirmadan istedigini yaptirsin demis simdi orjinalligi bozulmasin diye mi yoksa islem var onu fark etmeyeyim diye mi sizce gerci telefon alinirken arkasi acilmaz sanirim
benim tel 14 plus sağlık 95 1 yıl garantisi var ben 45-46k satamıyorum la :D

İphone piyasasında çok fazla toplama ürün var hocam dikkat edin ucuz diye düşmeyin sakın
Ya akrabamin yakin arkadasiymis
İstedigi yere icini actirmadan baktirsin demis
Ama simdi oyle diyince sanki icinde baska seyler donuyo gibi dusunmeye basladim

Ya akrabamin yakin arkadasiymis
İstedigi yere icini actirmadan baktirsin demis
Ama simdi oyle diyince sanki icinde baska seyler donuyo gibi dusunmeye basladim
Hocam eğer cihazı sökemeyecekseniz bilgisayara bağlayıp pil değerlerine vs uygulama ile bakmanı tavsiye ederim, uygulamalar parça seri numaralarını ve üretim tarihlerini de gösteriyorlar aynı arabalardaki mantık gibi düşünebilirsiniz hepsi aynı tarihli oluyor

bu paraya bedava ozellıkler buysa alınabılır

Hocam eğer cihazı sökemeyecekseniz bilgisayara bağlayıp pil değerlerine vs uygulama ile bakmanı tavsiye ederim, uygulamalar parça seri numaralarını ve üretim tarihlerini de gösteriyorlar aynı arabalardaki mantık gibi düşünebilirsiniz hepsi aynı tarihli oluyor
Nasil bakacaz bilmiyorum ama aciklarsan onu da yaparim zaten tanidik telefoncu vs gostercem 2 3 yere

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,163
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri