Teşvik indirimi en iyisi olabilir hem %50 geçen indirim uyguluyor ürüne hemde %20 indirim kuponu ile alabiliyorsunBu indirimlerin traş olduğunu düşünüyorum. Diğer kampanyayla birleşmediği sürece pek de iyi sayılmaz.
Aynen orasıda net değil bi tane daha f75 alasım var bu kampanyayla denesem mi acaba sanki görmüştüm forumda biri kredi iade alıyordu bu şekildeÖdeme adımın da ne kadar kredi alınacağı yazmıyor yukar'da yüzdelik oranı var siparişi tamamladıktan sonra şansa mı %100 gelicek anlamadım
Teşvik hangisiydi hocam ben indirimlere pek odaklanamadım direkt çektim klavyeyiTeşvik indirimi en iyisi olabilir hem %50 geçen indirim uyguluyor ürüne hemde %20 indirim kuponu ile alabiliyorsun
Örnek vermek gerekirse Ajpro 900tl civarında satılırken bana teşvik indirimi ile 440tl düşürmüştü istediğin üründe indirim uygulaya biliyordun.Aynen orasıda net değil bi tane daha f75 alasım var bu kampanyayla denesem mi acaba sanki görmüştüm forumda biri kredi iade alıyordu bu şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşvik hangisiydi hocam ben indirimlere pek odaklanamadım direkt çektim klavyeyi
hocam bi bana gelmedi şu teşvik indirimi sepette ürün tutmamız mı gerekiyordu gelmesi için?Örnek vermek gerekirse Ajpro 900tl civarında satılırken bana teşvik indirimi ile 440tl düşürmüştü istediğin üründe indirim uygulaya biliyordun.
Olabilir temu durmadan kupon veriyor arada buda denk gelebilirhocam bi bana gelmedi şu teşvik indirimi sepette ürün tutmamız mı gerekiyordu gelmesi için?
Hocam ben alışverişi yaptım deneme amaçlı aldıktan hemen sonra çark dönüyor %40 çıktı 230 tl para veriyor toplam 1 hafta içinde muhabbet böyle ilk aldığımı iptal etsem mi acaba?Ödeme adımın da ne kadar kredi alınacağı yazmıyor yukar'da yüzdelik oranı var siparişi tamamladıktan sonra şansa mı %100 gelicek anlamadım