TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Durum şu şekilde. Kampanya ile oluşturduğunuz herhangi bir siparişte yaptığın haklı haksız, MH üzerinden farketmeksizin yapılan iade talepleri , hesabına tanımlanan kampanya tekliflerini doğrudan etkiliyor.
Evet iade ettikten sonra farkettim bende ama ben mh sormuştum onlar iade sizin hakkınız etkinliği etkilemez diyordu 3 haftadır etkinlik yok ortada, mh bağlanıyorum saçma saçma cevaplar, bir ihtimal talep oluşturayım diyorum onada izin vermiyorlar

Durum şu şekilde. Kampanya ile oluşturduğunuz herhangi bir siparişte yaptığın haklı haksız, MH üzerinden farketmeksizin yapılan iade talepleri , hesabına tanımlanan kampanya tekliflerini doğrudan etkiliyor.
Etkilemiyor. Yaklaşık 6 iadem var. Benden kaynaklı değil... ya hasarlı, ya ezik ürün vs geldi. Hem paralarını verdiler hem ürünleri istemediler. Şuan hesabıma sürekli
Wincredit geliyor + olarak aktif tüm kampanyala tanımlı, flash 99, discount777, rebate100. Hatta her 24 saatte diğer tüm kampanyalar sürekli tekrar tanımlanıyor.

300 tl kupon aldım ama 500 lira sepet yaptırtıyor bunun bir yöntemi var mı? eskiden vardı sanki hala çalılıyorsa bilen dm vs atabilir mi?

300 tl kupon aldım ama 500 lira sepet yaptırtıyor bunun bir yöntemi var mı? eskiden vardı sanki hala çalılıyorsa bilen dm vs atabilir mi?
Google temu led yaz ordan herhangi birine tıklayıp devam et

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
bu karpuz birleştirme gelmiş ama çok zor gibi duruyor ya 4180 yapabildim 5000skor istiyor 1000tl için devamında peki ürün al vs bişey diyor mu kredi için yoksa direkt al sana kredi mi @valhalla

Az önce hayatımın en iyi alışverişini yaptım.
2x İndirim kartı+kupon+kredi
Hepsini birleştirdim 90 adet blue sea switch + 130 adet pudding keycaps + 2 tane mikrofon süngeri hepsini vergi dahil 200 küsür liraya denk getirdim. Normalde vergi dahil 1250 lira tutuyormuş :D
Allah bereket versin

Etkilemiyor. Yaklaşık 6 iadem var. Benden kaynaklı değil... ya hasarlı, ya ezik ürün vs geldi. Hem paralarını verdiler hem ürünleri istemediler. Şuan hesabıma sürekli
Wincredit geliyor + olarak aktif tüm kampanyala tanımlı, flash 99, discount777, rebate100. Hatta her 24 saatte diğer tüm kampanyalar sürekli tekrar tanımlanıyor.
Yeni düzenleme ile etkiliyor
Çinli temsilciler berbat, az önce tr temsilci ile konuştum 10 kat daha fazla hakim olaya

Yeni düzenleme ile etkiliyor
Çinli temsilciler berbat, az önce tr temsilci ile konuştum 10 kat daha fazla hakim olaya
Evet haklı olabilirsin belki, Ama benim yaşadığım durum farklı olabilir, örneğin daha geçen gün wincreditin süresi bitti, bittikten hemen sonra tekrar verdi. İndirim kartı aynı şekilde, daha kullandıktan hemen ardından tekrar verdi. İşin garip tarafı önceden hesabıma hiç etkinlik vermiyordu. Uygulamayı silip yaklaşık 1 ay gibi bir süre hiç girmemiştim. Sonra tekrar indireyim dedim, ne olduysa ondan sonra oldu. Hesaba sürekli etkinlik veriyor. Hatta sürekli indirim kartı verdiği için bir türlü wincredit'i kullanamadım.

2x hediye promosyonu kullanıyordum önceden. Bugünde wincredit gelmeyince yine kullanayım dedim. İlk ödemeden sonra hediyelerinde vergisini istedi. Önceden istemiyordu..

Geri